-
Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
530.530 yanık pansumanı...
"AYAK BİLEĞİ VE AYAĞIN YÜZEYSEL YARALANMASI" tanısıyla Acile başvuran hastaya 530.530 yanık pansumanı işlemi yapılıyor..
faturalandırma yapılırken "Diğer İşlemler altında Ameliyat ve girişimler gönderilemez. Lütfen kontrol ediniz!" uyarısı geliyor..
tanıyla işlem mi uygun olmadı yoksa tetkik tanımlamalarında yanık pansumanını başka bir adla mı tanımlamak gerekli?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
İyi çalışmalar dilerim..
-
Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
özel yaşam hastanesi elbistan
Yumuşak doku bozuklukları, kullanma, aşırı kullanma ve basınç ile ilişkili tanısıyla denerseniz olur
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
Birinci derece yanık, vücut bölgesi tanımlanmamış yada bu tanı
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
tanılarla ne alaksı var
) hiç öyle şey olur mu.istediğin tanıyı girebilirsin........ ameliyat girişimi gönderemezsiniz diyor.. büyük ihtimal yanık pansumanı "Paket" olarak tanımlanmıştır. benim bildiğim yanık pansumanı "Paket" değil..
-
Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
tanılarla denedim ama hala aynı uyarıyı veriyor... tetkikin tanımlaması "diğer işlemler" altında..
bu tanımlamayla ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
aynen öyle
)girilen tanı demiyor ki..girilen işlemden bahsediyor.. istersen yanık pansumanını gebelikle gönder
) fatura kesilmesine izin verir.. tabi siz fatura etmeyin.. sorunun ıcd kodlarıyla alakalı olmadıgını anlatmak için söyledim. yanık pansumanını paketten çıkartın....
-
Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
"başvurubaşı harici faturalandırılır" ibaresi var tanımlamalarda onu ayarladım ama hala aynı uyarıyı veriyor..
tetkik grubunun tanımlamasında bir problem olabilir.. bu tetkiki hangi grup altına almam gerekli..poliklinik, tedavi, cerrahi müdahale hangisi uygundur ?
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
"tedavi" olması lazım.. diğerleri paket..
-
Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
tedavi altına aldım yine aynı uyarıyı veriyor...