+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: acil yardım geçmiş dönem faturaları

Yeni Üye AYSENUR46 is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

acil yardım geçmiş dönem faturaları

arkadaşlar silmem gereken bazı aralık dönemi faturaları iptal ettim ocak ayında tekrar faturaladığım bu faturalarda medula aşagıdaki msjı vermekte daha önce böyle bi hatayla karşılaşan varmı yada nasıl halledebilirim faturalandırmayla ilgili şu uyarıyı almaktayım bilen varsa lütfen yardım etsin 0648 23.12.2011 fatura tarihini içeren bir dönem sonlandirmaniz var. Geçmis dönemlere ait fatura giremezsin

Üye URFASAN is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0
    Cevapta dönemi sonlandırmışsın diyor yani tahakukunu kestiğin kapatığın döneme tekrardan fatura ekleyemezsin fatura silmemen gerekiyordu muhasebe kuralarına aykırıdır normalde

Üye Mawiay22 is on a distinguished road Mawiay22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    2
    Aralık dönemi fatura işleri bittiği için aralık dönemine fatura kesemezsin.. Yani ocak ayına fatura kesmelisin..mesela ocak ayının en son gününe kes..fatura tarihleri dönem bazlı çalışıyor. örnekleme yaptığın gün geriye dönük fatura kesemezsiniz....
    Konu Mawiay22 tarafından (09.01.2012 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.

Üye çiltaş is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0
    Alıntı AYSENUR46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar silmem gereken bazı aralık dönemi faturaları iptal ettim ocak ayında tekrar faturaladığım bu faturalarda medula aşagıdaki msjı vermekte daha önce böyle bi hatayla karşılaşan varmı yada nasıl halledebilirim faturalandırmayla ilgili şu uyarıyı almaktayım bilen varsa lütfen yardım etsin 0648 23.12.2011 fatura tarihini içeren bir dönem sonlandirmaniz var. Geçmis dönemlere ait fatura giremezsin
    arkadaşlarımızında belirttiğin gibi dönem sonlandırıması yapılımış bir tarihe ait fatura kesemezsiniz. faturalarınızın tarihlerini ocak ayı olarak düzenlerseniz medulaya kaydederken herhangi bir sorun yaşamazsınız. iyi çalışmalar...
    İLKAY ÇİLTAŞ
    KTÜ FARABİ HASTANESİ
    YATAN HASTA
    FATURA SERVİSİ
    0462 377 54 47

Yeni Üye keyifsizster is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0
    arkadaşların söylediği doğru ama icmal tarihin 2012 ise değiştir 2011 yap öyle de bir deneye bilirsin

Yeni Üye zazyer is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0
    kullandığın programla alakalı bir sıkıntı o aralık donemine kaydetmiş onu programın ve sende fatura etmeye çalıştığın zaman aralık dönemi olarak gönderiyor medulaya programdan aralık doneminden çıkartman lazım

+ Konu Cevaplama Paneli