+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geçici İş Göremezlik,Analık Hakkında

Yeni Üye moonlight03 is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Geçici İş Göremezlik,Analık Hakkında

Öncelikle böyle bir forum yaptığınız için tebrik ederim.Konuyu buraya açtım yanlış olmuş ise kusura bakmayın nereye açacağımı bulamadım.
    Benim sorunum;
    28 mart 2009 tarihinde eşim doğum yaptı eşim Bağkur ludur. Yeni çıkan yasada olan Geçici iş göremezlik(analık)ödeneğinden faydalanmak istedik ve doğum öncesi ve doğum sonrası raporlarımızı aldık.Raporların bittiği günden bu yana Sgk ya her gittiğimizde böyle bir ödenek yok dediler.Ta ki 2 ay öncesine kadar aradan 1 seneyi aşkın zaman geçti ve şimdide Sgk daki arkadaşlar böyle bir ödenek var ama sistem yok nasıl ve ne şekilde ödeme yapacağımız belli değil diyorlar.
    Şimdi bilginiz varmıdır acaba;Biz bu ödenekten nasıl yararlanabiliriz?Veya benim ne gibi yol izlemem lazım ki Sgk dan paramı alayım?Ya da Sgk genel Müdürlüğü ile nasıl bu konu hakkında fikir alışverişi yapabilirim bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    Saygılar...

Yeni Üye haluk demiral is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0
    bildiğim kadarı ile sigortanız hangi ilçe/il de geçerli ise o sgk müd. başvuru yaptığınızda ptt yolu ile paranız yatırılıyor
    çoğu zaman o eksik bu eksik diye uğraştırıyorlar ama evrak tam olunca vermeleri gerek
    vermedikleri taktirde aklıma gelen tek şey ilçedeiseniz ile ilde iseniz ankarada çözüm aramanız gerekmektedir

+ Konu Cevaplama Paneli