+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Psikolog Bildirimi

Yeni Üye nytemel is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Psikolog Bildirimi

Hastanede göreve başlayan Psikolog SGK ya bildirilmesi gereklimidir değilmidir?. Yoksa SGK lı hastalara psikiyatri doktorunun yaptığı işler olarak bildirilmesi yeterlimidir?

Moderator bidulcuse has much to be proud of bidulcuse has much to be proud of bidulcuse has much to be proud of bidulcuse has much to be proud of bidulcuse has much to be proud of bidulcuse has much to be proud of bidulcuse has much to be proud of bidulcuse has much to be proud of bidulcuse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    13
    Her doktorun girişi çıkışı SGK VE İLSAĞLIK kurumlarına bildirilir.
    Egepol Hastanesi / izmir
    Faturalandırma ve Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu : Hasan Küçükbayır

hkucukbayir@egepolhastanesi.com

Tecrübe Puanı
    0
    Psikolog diye belirtmiştim. Psikolog Doktor olmadığından bu konuda bilgiye ihtiyacım var yoksa Doktorun SGK ve İl Sağlık müdürlüğüne bildirilmesi gerekir.

Moderator Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya has a reputation beyond repute Yaşar Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Girişi
    3
    Tecrübe Puanı
    0

Psikolog

Özel Hastaneler Yönetmeliğinden Yola Çıkarsak Sadece Dal Hastanelerinde Psikolg larda bahsetmiş

Normalde Psikolog çalıştıracak olan hasanelerde psikologları İl Sağlık Müdürlüğüne veya Grup Başkanlıklarına bildirimde bulunmuyoruz. Sadece denetleme olduğunda şöyle bir soru ile karşılatım ben psikoloğunuz var mı varsa sözleşmesini isterler.

Bu gün bu sorunun üzerine İstanbul SGK Sözleşmeler Bölümünü aradım kendi işlerim vardı aynı zamanda bu soruyu da sordum. Net bir cevap vermediler sadece yönetmelik ve sözleşmeler konusuna bakmamı istediler.

Sonuç olarak Psikolğun SGK ya bildirilmesine gerek olmadığını buna sözleşme ve yönetmeliklere dayanarak teyit edebiliriz.
    Yaşar Kaya
    Özel Hisar Intercontınental Hospital Hastanesi

Tecrübe Puanı
    0
    Bilgi İçin teşekkür ederim Yaşar bey

+ Konu Cevaplama Paneli