• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 21 °C

%100 İş Garantisi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne

%100 İş Garantisi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne
İstanbul’da yeni bir üniversite, İstanbul Medipol Üniversitesi eğitime başlıyor! Tüm tıp öğrencilerine %100 burs, sağlık bilimleri fakültesi’ne %100 iş garantisi...

Uzun yıllardır sağlık alanında önemli işlere imza atan Medipol Sağlık Grubu, sağlıktaki deneyimini ve başarısını eğitime taşıyor.

Medipol Sağlık Grubu’nun köklü hizmet ve tecrübesinden ilham alarak güçlü, deneyimli bir akademik ve idari kadroyla hizmet verecek olan İstanbul Medipol Üniversitesi, bu yıl eğitime başlıyor.

Medipolitan Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından toplumsal sorunlara ve önceliklere duyarlı, aklı ve bilimselliği yaşam tarzı haline getirmiş kişileri özgür bir ortamda yetiştirmek; toplumun ihtiyacı olan bilgiyi üreterek ve uygulayarak tüm insanlığın yararına sunmak üzere kurulan İstanbul Medipol Üniversitesi’nin kurucu rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın.

 

İstanbul Medipol Üniversitesi, Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Sağlık Bilimleri, Eğitim, Mühendislik - Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk, İletişim, Güzel Sanatlar olmak üzere 10 fakülte; Yabancı Diller Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olmak üzere 3 yüksekokul;

Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü olmak üzere 2 enstitüden oluşmaktadır.

2010- 2011 Öğrenim Yılı’nda Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri Fakülteleri olmak üzere 4 fakültesi ve 48 personeliyle hizmet verecek olan İstanbul Medipol Üniversitesi, bu yıl eğitime 360 öğrenciyle başlayacak.

Türkiye’de Vakıf Üniversiteleri’nde bir İlk:  Tıp Fakültesi’nin Tüm Öğrencilerine %100 Burs İmkânı

İstanbul Medipol Üniversitesi, ilk yılından başlamak üzere öğrencilere eğitim kolaylıkları sağlıyor. Bu yıl ÖSYM’de 30 öğrenci kontenjanı olan Tıp Fakültesi’ne kayıt hakkı kazanan öğrencilere %100 burs olanağı sağlayan İstanbul Medipol Üniversitesi, eğitimde fırsat eşitliğinin öncüsü.

 

İstihdam Olanağı, İş Garantisi

Bir sağlık grubu çatısı altında olan İstanbul Medipol Üniversitesi, öğrencilere eğitimlerinin ardından iş imkânı da sağlıyor. Sağlık Bilimleri Fakültesi altında hemşirelik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, beslenme ve diyetetik ile sağlık yönetimi programlarında eğitim alan tüm öğrencilere istihdam garantisi veriyor.

 

Eğitim İçin Donanımlı Bir Alt Yapı

Yakın zamanda hizmete açılması planlanan Bağcılar’daki sağlık üssü konumundaki hastanesi  başta olmak üzere öğrencilere eğitim için donanımlı bir alt yapı hizmeti sunacak olan Medipol Sağlık Grubu, uygulamalı eğitime büyük önem veriyor ve bunu sağlayacak yatırımlardan kaçınmıyor. Şu anda lisans eğitimine öğrenci kabul eden programlarında öğrencilerin uygulamalı eğitim göreceği çok birçok laboratuvar bulunuyor. Ayrıca grubun eğitim hastanelerinde sağlık alanında tüm programlarda birinci sınıftan itibaren uygulama ve staj olanağı sunuyor. 

 

Yerleşim Avantajları

İstanbul Medipol Üniversitesi, şu anda İstanbul’un kalbinde, tarihi yarımadada kentin her yerinden ulaşım kolaylığı olan merkezi konumda bir “Kent Üniversitesi” olarak Unkapanı Yerleşkesi ile yola koyulmakla birlikte önümüzdeki yıllarda Kavacık Yerleşkesi’nde yükselen tesisleri ile bir eğitim kenti olma çalışmalarını hızla yürütüyor. Unkapanı’nda tarihin birikiminden güç alan ivme, Kavacık’ta bir üniversite kentinin fitilini ateşlemiştir. Yakın bir zamanda 250 dönümlük bir alanda, ormanla içi içe, otoyola komşu olan kampus tesisleri hizmete açılacaktır.

Bu haber toplam 18326 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim