• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 17 °C

100 kalori yakmanın yolları!

100 kalori yakmanın yolları!
Bakın, hangi aktiviteyi ne kadar sürede yaparsanız kaç kalori yakıyorsunuz?

DANS EDİN
Dans etmeye ne dersiniz? Toplayın en yakın arkadaşlarınızı, açın Britney Spears’tan “Till the World Ends” şarkısını ve gösterin marifetinizi. 100 kalori kaybetmeniz garanti. Hatta belki de daha fazlasını… Hem çok da eğlenceli. Bu müthiş eğlenceyi videoya kaydetmeyi unutmayın. Sonra da Youtube’a… Biz de izleyelim!

PİKNİĞE GİDİN
Pudra'daki habere göre, bir organizasyon yapın ve pikniğe gidin. Öncelikle gerekli malzemeler listenizi kontrol edin. Sonra da piknik sepetinizi hazırlayın (10 dakikada 20 kalori). Piknik alanına gittiğinizde malzemeleri arabadan çıkarıp çimenlerin üstüne yerleştirin (5 dakikada 18 kalori) ve 20 dakika boyunca frizbi oynayın (64 kalori). Sonra oturun, sırtınıza yaslanın ve dinlenin. Verdiğiniz 100 kalorinin keyfini çıkarın.

TRAMBOLİNDE ZIPLAYIN
Trambolinin üzerinde 27 dakika zıplamak 100 kalori yakmak anlamına geliyor. Ayrıca çok da eğlenceli! Hem yağ yakıp hem de kalçalarınızı sıkılaştırmak için zıplarken dizlerinizi karnınıza doğru çekip ayaklarınıza değmeye çalışın.

UÇURTMA UÇURUN

Çocukluğunuza dönün. Bir uçurtma alın ve rüzgarlı havada uçurun onu. 12 dakika içinde 100 kalori yakacaksınız. Ya da tekerlekli paten alın. Koruyucu kaskınızı ve dizliklerini takmayı ihmal etmeden paten üzerinde marifetinizi gösterin. 14 dakikada 100 kaloriyi yakmış olacaksınız.

MACERA SPORLARI YAPIN
Dağ yürüyüşüne katılmak ya da duvar tırmanışı yapmak gibi maceracı sporları deneyin. Tırmanma aktivitesinde 9 dakika içinde 100 kalori yakmanız olası. Ya da sahilde bisiklete binin. 31 dakikada 100 kalori yakmanız mümkün.
 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5089 defa okunmuştur
Haberin Devamı  1 2 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim