• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sınava giriş belgelerinin edinilmesi

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sınava giriş belgelerinin edinilmesi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sınava giriş belgelerinin edinilmesi hakkında duyuru yayımlanmıştır.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sınava giriş belgelerinin edinilmesi hakkında duyuru yayımlanmıştır;

 

BASIN DUYURUSU
(20 Nisan 2012)

 

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS):

Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

 

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (2012-ÖMSS) 29 Nisan 2012 Pazar günü 81 il merkezinde yapılacaktır. Sınav sabah saat 10.00'da  başlayacaktır. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur.

Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile 20 Nisan 2012 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. Sınava Giriş Belgesi’ni yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. 

Fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi olarak sadece nüfus cüzdanı veya pasaport kabul edilecektir. Nüfus cüzdanında fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır. Üzerinde fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecektir. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

Adaylar sınava, özürleri nedeniyle yanlarında bulundurmaları gereken araç-gereç, ilaç, yiyecek ve içecek getirebileceklerdir. Sınava cep telefonu, çanta, cüzdan, saat, elektronik büyüteç, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar ile kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar ve elektronik/mekanik cihazla, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla, cep bilgisayarı, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, silah ve benzeri teçhizatla, kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter, kitap, sözlük,  pergel, açıölçer, cetvel  vb. araçlarla giremezler. Adaylara; kalem, silgi, kalemtıraş ÖSYM tarafından sağlanacaktır. Her salonda en az bir duvar saati bulunacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2785 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim