• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Bursa 2 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 7 °C

27 yaşındaki doktor evinde ölü bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı

27 yaşındaki doktor evinde ölü bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Şemdinli'ye ilk görev yeri olarak atanan Aile Hekimi Pevrul Tana evinde ölü bulundu. Kafasında poşetle bulunan Tana'nın kafa kemiklerinde kırılma, cesedinin yanında şırınga ve içinde potasyum tespit edildi.

Esra Can Sinav - Gazetevatan

Marmara Tıp Fakültesi'nden geçen yıl mezun olan 27 yaşındaki Pevrul Tana zorunlu görev yeri Şemdinli'de mecburi hizmet süresinin bitmesine 25 gün kala evinde ölü bulundu. Başı poşetle sarılı halde ölü bulunan Tana'nın kafatasındaki kırıklar ve hemen yanı başında bulunan içi potasyum dolu şırınga, Tana'nın ölümünde cinayet şüphesini ortaya çıkardı.

"Üniversite sınavında derece almıştı"

Dr. Pevrul Tana, 1990 Konya doğumlu. 2008 yılında girdiği üniversite sınavında ilk bine girerek Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. Tana'nın vefat etmeden önce son konuştuğu kişi olan arkadaşı Alp Yazıcı, "En son Perşembe gününe kadar iletişimdeydik. Konuştuğumuzda da hiçbir sorundan bahsetmedi. Kardeşimizi vahşice katledilişinin sebebini öğrenmek istiyoruz" dedi.

Tıp fakültesinde tanıştıkları ve çok yakın arkadaş olduklarını söyleyen Yazıcı, Tana'yı anlattı: "Çok başarılıydı. Dermatoloji üzerine uzmanlık yapmak istiyordu. En son 31 Mayıs akşamı konuştuk. Temmuz'da görev süresinin biteceğini ve Ağustos ayında döneceğini söyledi. Hiçbir sıkıntıdan bahsetmedi. İzin alıp Konya'ya gideceğini söylüyorlar ama bize izin alacağını da söylemedi. İstanbul'da abisi yaşıyor. İzin alacak olsa ilk bize söylerdi."

"Kafasında kırık, başucunda potasyum şişeleri"

"1 Haziran perşembe gününe kadar WhatsApp grubumuzdaki konuşmalara cevap veriyordu. Ama ondan sonra telefonu kapandı. İlk intihar dediklerinde inanmadık. Çünkü hayat dolu, sosyal bir çocuktu. O bölgede herkes tarafından sevildiğini duyuyorduk. Dans etmeyi, eğlenmeyi severdi. Daha sonra eve giren polislerin başında poşet, kafatasında kırıklar ve başucunda potasyum bulunduğunu öğrendik. Kardeşimiz vahşice katledildi." Tana'nın bedeninin bulunduğu anda çürümeye başlamasından dolayı kafasında ilk bulgularda darbeye ulaşmadıklarını söyleyen yetkililer, "Başucunda şırınga halinde potasyum bulundu. İntihar ya da cinayet olup olmadığı otopsi raporundan sonra belli olacak" dediler.

'3 farklı yerde kan izi'

Adli tıpta Tana'nın otopsisine giren doktor olayla ilgili olarak şunları söyledi: Eve girildiğinde yatak odası, banyo ve koridor olmak üzere 3 noktada kan izlerine rastlanıldı. Tana'nın kafası sıkıca poşete bağlanmış halde bulundu. Ceset çürüme aşamasına geçtiği için vücutta darbe izleri rapordan sonra belli olacak. İntihar olması çok düşük bir ihtimal.

Bu haber toplam 7110 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim