• BIST 9452.22
  • Altın 2497.561
  • Dolar 32.5988
  • Euro 34.7905
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 20 °C

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü'nden Öğretim Üyesi Alım ilanı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü'nden Öğretim Üyesi Alım ilanı
Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacağı belirtildi.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla, Abant İzzet Baysal Üniversitesi akademik kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacağı belirtildi.

Müracaatta aranacak şartlar;

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren onbeş (15) gündür. Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Profesör kadroları devamlı statü için olup; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Doçent kadroları devamlı statü için olup; adaylar dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; dilekçesine ekleyecekleri, öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, üç adet referans mektubu, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır. Adaylar dosyalarına haklarında bilimsel referans alınabilecek üç öğretim üyesinin isim ve adreslerini ekleyecektir.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır.

Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro derecelerine uygun olması gerekmektedir.

İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

Bu konulara ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

 

BİRİMİ ANABİLİM DALI/ALANI UNVANI DER ADET AÇIKLAMA
Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Yrd.Doç. 5 1 Mandibuler kırıklarda farklı plak ve vida sistemlerinin değerlendirilmesi konusunda tez yapmış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Ted. ve Endodonti Yrd.Doç. 5 1 Endodontik tedavi görmüş dişlerde Stresin Sonlu elemanlar Analiziyle değerlendirilmesi konusunda tez yapmış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Yrd.Doç. 3 1 Periodontitiste Melatonin kemik yıkımı üzerine etkisi konusunda tez yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Est. Cer. Yrd.Doç. 5 1  
Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör 1 1 Pediatrik onkoloji yandal uzmanı olmak.
Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Profesör 1 1  
Tıp Fakültesi Kardiyoloji Yrd.Doç. 5 1  
Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Yrd.Doç. 5 1  
Tıp Fakültesi Histoloji ve Embrijoloji Yrd.Doç. 5 1  
Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1  
Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Yrd.Doç. 5 1  
Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Yrd.Doç. 3 1 Bilişsel davranışcı terapi konusunda sertifikasyon sahibi olmak, cinsel terapi temel eğitimini almış olmak.
Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Yrd.Doç. 3 1 Farmakogenetik konusunda yurtdışı deneyimi olmak.
Tıp Fakültesi Tıbbi Patoloji Yrd.Doç. 3 1  
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2157 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim