• BIST 9524.59
  • Altın 2489.865
  • Dolar 32.5201
  • Euro 34.7225
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 19 °C

Abisi bıraktı, kardeşi başladı

Abisi bıraktı, kardeşi başladı
AK Parti'den Manisa Milletvekili seçilen Op. Dr. Muzaffer Yurttaş'ın, kendisi de cerrah olan kardeşi Op. Dr. Osman Yurttaş, abisinin bıraktığı görevden devam etmek üzere göreve başladı.

2011 Genel seçimleri öncesi milletvekili adaylığını açıklamak üzere Salihli Can Hastanesi'ndeki Genel Cerrahlık görevinden istifa ederek, AK Parti'den Manisa Milletvekili seçilen Op. Dr. Muzaffer Yurttaş'ın, kendisi de cerrah olan kardeşi Op. Dr. Osman Yurttaş, abisinin bıraktığı görevden devam etmek üzere Can Hastanesi'nde göreve başladı.

Uzun yıllar Salihli Devlet Hastanesi'nin başhekimlik ve Genel Cerrahlık görevini yürüten Op. Dr. Osman Yurttaş, yarından itibaren Can Hastanesi'nde Genel Cerrah olarak göreve başlayacak. Genel Seçimlerde AK Parti'den Milletvekili seçilen ağabeyi Op. Dr. Muzaffer Yurttaş'ın bıraktığı görevi üstlenen Genel Cerrah Op. Dr. Osman Yurttaş'la birlikte böylece Can Hastanesi, İki önemli ve isim yapmış cerrahı bünyesine dahil etmiş oldu. Yaptığı önemli ameliyatlarla kısa sürede bölgede isim yapan Op. Dr. Serkan Ayhan ile birlikte Can Hastanesi'nin Cerrahi sorumluluğunu kaldıracak olan Op. Dr. Osman Yurttaş yeni görev yerini;"Ciddi, sorumlu ve teknolojik kalkınmasını tamamlamış bir hastane" olarak betimledi.

SALİHLİ DEVLET HASTANESİ'NİN BAŞHEKİMİ'YDİ

Cerrahlığındaki yetenekleri ile isim yapmış ve çeşitli sağlık kuruluşlarında Genel Cerrah olarak görev yapan Op. Dr. Osman Yurttaş; en son Salihli Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrah ve Başhekim olarak görev yapıyordu. Salihli Devlet Hastanesi'nin fiziksel yapısının gelişmesinde ve şu an sahip olduğu sağlık hizmeti anlayışı ve yönetimine sahip olmasında yadsınamayacak katkıları olan Yurttaş, yarından itibaren Özel Can Hastanesi'nde Genel Cerrah olarak göreve başlıyor.

"BU BÖLGEYİ VE İNSANINI İYİ TANIYORUM"

Salihli'nin ve halkının kendisi, için çok önemli olduğuna vurgu yapan Op. Dr. Osman Yurttaş;"Bugüne kadar Salihli ve çevre halkına verdiğim sağlık hizmetlerini bundan sonra tüm mesleki birikimimle Can Hastanesi çatısı altında halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğim. Bölge ve halkını çok iyi tanıyorum. Hem idareci olarak, hem cerrah olarak, hem de bölgenin öz evladı olarak, Salihli ve çevresinin sosyal dokusunu ve sağlıktaki gereksinimlerini çok iyi sentezlemiş bir hekimim. Halkımın sağlık sorunları benim sorunum ve sorumluluğumdur. Onların acıları benim acımdır. Amacım Can Hastanesi'ne başvuran ve kendi uzmanlık alanımda benden sağlık hizmeti bekleyen vatandaşlarımızın sağlık sorunlarına çözüm bulmaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5619 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim