• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • Ankara 6 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 10 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 13 °C

Acil servisten eve gönderilen hasta hayatını kaybetti

Acil servisten eve gönderilen hasta hayatını kaybetti
Bartın'da denize girdikten sonra fenalaşarak acile kaldırılan 41 yaşındaki Aydın Sucuoğlu, hastaneden eve gönderildikten bir süre sonra yeniden fenalık geçirerek hayatını kaybetti

Bartın'da denize girdikten sonra fenalaşarak acile kaldırılan bir kişi, hastaneden eve gönderildikten bir süre sonra yeniden fenalık geçirerek hayatını kaybetti.

5 DAKİKA İÇİNDE FENALAŞTI

Edinilen bilgiye göre, cumartesi günü arkadaşları ile birlikte Bartın'ın Mugada sahiline giden 41 yaşındaki Aydın Sucuoğlu, bir süre denize girdikten sonra fenalaşarak kenara çıktı. 112 acil sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulans ile Bartın Devlet Hastanesi acil servisine götürülen Sucuoğlu, iğne ve oksijen tedavisinin ardından evine gönderildi. Arkadaşları ile eve dönen 1 çocuk babası Sucuoğlu'nun beş dakika içinde yeniden fenalaşarak kalbinin durduğu ve hayatını kaybettiği belirtildi. Ailesinin de ihmal olduğu düşüncesiyle ihmal olup olmadığı konusunun araştırılması için şikayetçi olduğu belirtildi.

AMBULANSA KADAR YÜRÜDÜ AMA...

Fenalaştığında ve acildeki tedavi süresince yanında olan arkadaşı Tanju Sucuoğlu, yaşananları şöyle anlattı: 

"Muga'da sahiline denize gitmiştik. 10 dakika yüzdükten sonra fenalaştı ve dışarı çıktı. 112'yi aradık ve sağlık ekipleri geldi. Kendini biraz toparladı ve ambulansa kadar kendisi yürüyerek bindi ve Bartın Devlet Hastanesi acil servisine gittik. Burada iğne yapıldı ve 10 dakika kadar oksijen verildi. Sonra bizi bıraktılar ve kendi aracımızla köyümüze döndük. Köye döndükten beş dakika sonra evine girdi ve yeniden fenalaştı. Tekrar 112'yi çağırdık ama büyük ihtimal evde kalbi durmuştu. Acilde kalp grafisi çekilmedi ama akciğer filmine bakılmış" dedi.

HASTANE: KENDİSİNİ İYİ HİSSETMESİ ÜZERİNE EVE GÖNDERİLDİ

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada ise "Aydın Sucuoğlu'nun, 17.09.2016 tarihinde saat 16.21'de 112 ambulansı ile acil servise getirildi. Hastanın daha önceden panik atak olduğu ve efeksör kullandığı öğrenildi. Yapılan rutin muayenesinde tüm muayene bulgularının normal olması üzerine gözleme alındı. Oksijen tedavisinin ardından, hastanın kendisini iyi hissetmesi üzerine önerilerle taburcu edildi" denildi.

Hastane yönetimi tarafından hastanın adli vaka olarak bildirildiği ve Zonguldak adli tabibince yapılan otopside herhangi bir bulguya rastlanılmadığı ve inceleme amacıyla Ankara'ya gönderildiği öğrenildi. Gelecek olan rapor sonucunda Sucuoğlu'nun ölüm nedeninin belli olacağı belirtildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2858 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim