• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 16 °C

Akdağ: Personelimiz 24 saat görevlerinin başında

Akdağ: Personelimiz 24 saat görevlerinin başında
Sağlık Bakanı Akdağ: - "Bu bayram aynı zamanda birlikte yaşama irademizin önemli bir göstergesidir. Bu vesile ile herkesin birbirine gösterdiği anlayış ve saygı birliğimizi pekiştiren en önemli unsurlardandır"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ramazan Bayramı'na ilişkin, "Bu bayram aynı zamanda birlikte yaşama irademizin önemli bir göstergesidir. Bu vesile ile herkesin birbirine gösterdiği anlayış ve saygı birliğimizi pekiştiren en önemli unsurlardandır." değerlendirmesinde bulundu.

Akdağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın vatandaşları aynı duygular etrafında buluşturan değerlerin içerisinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti.

Bakan Akdağ, mesajında şunları kaydetti:

"Bu bayram aynı zamanda birlikte yaşama irademizin önemli bir göstergesidir. Bu vesile ile herkesin birbirine gösterdiği anlayış ve saygı birliğimizi pekiştiren en önemli unsurlardandır. Bayramda dargınlar barışacak. Kardeşler kucaklaşacak. Büyüklerin elleri öpülecek. Garibin, kimsesizin kapısı çalınacak. Hastalarımız ziyaret edilecek. Kabristanlarda Fatihalar okunacak. Çocuklar bayram neşesiyle dolacak."

Çocukların neşesine, ramazan ve bayramın kutsallığına, ülkenin birliğine, dirliğine, vatandaşların huzuruna ve hayatına kast eden canilerin sebep olduğu son terör saldırısı nedeniyle, üzüntülerinin büyük olduğunu vurgulayan Akdağ, terör saldırısını nefretle lanetledi, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Bakan Akdağ, mesajında sağlık çalışanlarına yönelik ise şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli sağlık çalışanlarımız, Sağlıkta Dönüşüm Programı ile başlattığımız ve sizlerle birlikte yürüttüğümüz insan merkezli sağlık hizmet sunumunun başarısında sizlerin gösterdiği fedakarlık ve gayret her türlü takdirin üstündedir. Vatandaşlarımızın ağız tadı ile bayram yapabilmeleri hususunda sizler 24 saat görevlerinizin başında, insanımıza en iyi hizmeti veriyor olacaksınız. Bu çabalarımızın aziz milletimizin takdir ve duaları ile ödüllendirildiğini hiçbir zaman unutmayacağız. Mübarek Ramazan Bayramı'nızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu güzel günlerin ve Ramazan Bayramı'nın Türkiye başta olmak üzere, gönül coğrafyamıza, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbim'den diliyorum."

Bu haber toplam 1714 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim