• BIST 8884.22
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 18 °C

'Altın Elbiseli Adam'ı ölüme götüren kazada yeni detay ortaya çıktı: Karı-koca kurbanı olmuş

'Altın Elbiseli Adam'ı ölüme götüren kazada yeni detay ortaya çıktı: Karı-koca kurbanı olmuş
15 Temmuz köprüsünde meydana gelen kazada yaşamını yitiren, ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu'nun, 'karı-koca' kavgasına kurban gittiği ortaya çıktı.


İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki kazada hayatını kaybeden "Altın Elbiseli Adam" lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu'nun ve Emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem'in ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

KARI-KOCA KURBANI OLMUŞ

Motosikletseverler tarafından internette ilgiyle izlenen motosiklet test sürüşü ve eğitim videolarının 'Altın Elbiseli Adam'ı Barkın Bayoğlu (42), önceki gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde 'karı-koca' kavgasının kurbanı oldu.

BROKER VE EŞİ ARACI DURDURUP, YOL KENARINDA TARTIŞMAYA BAŞLADI

Emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem, eşi Halide Yasemin Erdem ile birlikte otomobiliyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu yönüne giderken önceki gece 02.00 sıralarında köprü girişinde bakım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolda durdu. İddiaya göre; otomobili durdurup, dörtlüleri yaktı eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra öfkeli bir şekilde aşağı indi. Karşı şeride geçti.

ALTIN ELBİSELİ ADAM HIZLA BROKERA ÇARPTI

Bu sırada Avrupa çıkışı istikametine ilerleyen Barkın Bayoğlu, kullandığı 34 UR 8430 plakalı motosiklet ile hızla Erdem'e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu hemen Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bayoğlu'nun cenazesi bugün Kerem Aydınlar Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecek.

15 AYLIK CEYLİN YETİM KALDI

5 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki kazada yaşamını yitiren broker Buğra Erdem (33), doğuştan kalp hastasıydı ve 2002 yılında kalbine pil takılmıştı. 2 yıllık evli olduğu Halide Yasemin Erdem'le 15 aylık Ceylin Umay isminde bir kızları vardı.
Buğra Erdem'in annesi Necla Oğuz, oğlu ve gelininin 15 aylık kızlarını Altunizade'de oturan kayınvalidesinden almaya giderken olayın olduğunu söyledi. Anne Oğuz, "Gelinimizle konuşamadığımız için henüz biz de hiçbir şeyi net bilmiyoruz. Bildiğim tek şey artık çocuğum yaşamıyor" dedi.

"OĞLUMLA O GÜN TARTIŞTIKLARINI BİLİYORDUM"

Anne Necla Oğuz "Oğlumla o gün tartıştıklarını biliyorum. Kızları Anadolu yakasında kayınvalidesindeydi. Muhtemelen kızlarını almaya gidiyorlardı. Herhalde tartışma sonunda oğlum geline arabayı bırakıp karşı tarafa geçtikten sonra bir taksiye atlayıp eve gelmeyi düşündü. İntihar söylentileri var. Hayır. Benim çocuğum hayata bağlı bir çocuktu. Kızına aşıktı. Eylül ayında ameliyatım var benim. 'Anne senin yanında ben duracağım' diyordu hep. Babasını 1 yaşındayken kaybetti." diye konuştu.

"İKİ CAN KAYBETTİK"

Erdem'in İzmir'de öğretmenlik yapan dayısı Aslan Oğuz ise üzüntülerinin çok büyük olduğunu belirterek şunları söyledi: "Oğlumuzun su damlası gibi pırıl pırıl bir çocuğu vardı. 15 aylık. Buğra çevresinde çok sevilen, sempatik, herkesin yardımına koşan bir çocuktu. Çiko isminde bir köpeği vardı. Tam olarak köprüde neler yaşandığını bilmiyoruz ama bizim çocuğumuzu suçlayan haberler bizi çok üzdü. Biz motosiklet sürücüsü gence de kendi çocuğumuz kadar üzüldük. Aynı kazada iki canı kaybettik. Ailesine başsağlığı diliyoruz."

NEDEN 'ALTIN ELBİSELİ ADAM' DENİLİYORDU?

Barkın Bayoğlu'nun 'Altın Elbiseli Adam' lakabı, Kazakistan'da bir müzede gördüğü, MÖ 5'inci yüzyılda ölen prensin kıyafetinden geliyor.

Prensin altın elbisesini ve üzeridenki Türkçe yazıları unutmayan Bayoğlu, Türkiye'ye döndüğünde bir motosiklet firmasının video çekiminde altın rengi tulum giyince konsepti de 'Altın Elbiseli Adam' üzerine kurmuş.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4759 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim