• BIST 8719.9
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0969
  • Ankara 6 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 10 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 13 °C

Ameliyatsız yüz germe ( Örümcek Ağı ) tedavisi

Ameliyatsız yüz germe ( Örümcek Ağı ) tedavisi
Ameliyatsız yüz germe işlemi aynı zamanda Ultra V Lift diye de bilinmektedir.

Ameliyatsız yüz germe işlemi aynı zamanda Ultra V Lift diye de bilinmektedir. Ankara ameliyatsız yüz germe operasyonu ofisimizde gerçekleşmektedir. Bu tedavi kişinin doğal görünmesi için düz ya da kılçıklı ameliyat iplikleri kullanılarak yapılan germe tekniğidir. Bu işlem, yoğun sarkma ve belirli derin çizgilere sahip olmayan kişiler için ideal bir yöntemdir. Hem erkeklere hem de kadınlarda uygulanabilen bu yöntem genellikle 35 ile 60 yaş arası, fazla operasyon ihtiyacı duyulmayan hastalara uygulanmaktadır.

Ameliyatsız yüz germe, aynı zamanda Örümcek Ağı Estetiği olarak da bilinir. Örümcek ağı estetiği, daha güvenli ve hemen sonuçlarını görebileceğiniz, özellikle yanak ve çene görüntülerinde oldukça etkili bir yöntemdir. Ankara Örümcek Ağı estetiği tedavisi ile diğer şehirlerden önde yer almaktadır. Örümcek ağı estetiği uygulamasında, yıllardır cerrahide kullanılan polidiaksanon ipler ve bu ipleri cilt altına yerleştirmek için ince uçlu iğneler kullanılmaktadır. Bu iplerin vücuda hiçbir yan etkisi bulunmamakla birlikte ince uçlu iğneler vasıtası ile cilt alt dokusuna örümcek ağı gibi işlenmektedir. Ankara İp Asma tekniğinde kullandığı son teknoloji ile özellikle yüzün tamamında olmak üzere kol, göğüs, kalça ve bacak bölgelerine de başarıyla uygulayan bir şehirdir. Ameliyat ihtiyacını ortadan kaldıran örümcek ağı estetiği, son dönemde popülerliği arttıkça uygulayan sayısında da artış gözlemlenmiştir. Fakat bu tedavi uzman ve bu konuda tecrübeli bir doktor tarafından yapılmalıdır. Böyle olduğu takdirde, bu tedavi yöntemi oldukça güvenlidir. Ameliyatsız yüz germe işlemi sonrasında ise küçük morluklar haricinde başka bir problemle karşılaşılmaz. Lokal anestezi uygulandığı için, genel anestezide ortaya çıkan hiçbir riske rastlanmaz.

İyileşme ve günlük hayata dönme süreci ise, hastaların çoğu uygulama sonrasında günlük aktivitelerine hemen dönmektedir. Sadece belirli bir süre ağzın çok geniş açılması ve abartılmış mimiklerin yapılmasından kaçınılmalıdır. Ayrıca 3 hafta boyunca yüz üstü yatmaktan kaçınılmalıdır. Çünkü yüz bölgesine fazla baskı yapılmaması gerekmektedir. 3 haftanın sonunda ise işlem gören bölgeleri normal olarak hareket ettirmeye başlayabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin Dr. Ali Şahan’ın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: http://dralsa.com 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 4089 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim