• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 19 °C

Anadolu Hastanesi BSK ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı

Anadolu Hastanesi BSK ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, merkezi İstanbul'da bulunan, sağlık kuruluşları yatırım ve yönetim şirketi olan Birleşik Sağlık Kurumları (BSK) ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı. Bu ortaklık, BSK'nın hastaneye ortak olarak getireceği finansman v

Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, merkezi İstanbul'da bulunan, sağlık kuruluşları yatırım ve yönetim şirketi olan Birleşik Sağlık Kurumları (BSK) ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı. Bu ortaklık, BSK'nın hastaneye ortak olarak getireceği finansman ve know-how desteği ile kurumsal yönetim sistemlerinin yanısıra, bölgesel olarak yeni yatırımlar ve yeni hastaneler ile büyümeyi ve güçlenmeyi de kapsıyor.

Özel BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi Başhekimi Dr. Zeynel Bal, yerel ve orta çapta büyüklükte bir hastane olarak halka hizmet verirken, artık ulusal bir zincirin parçası olmayı amaçlayan, bölgede yeni BSK Anadolu ortaklıkları ile yaygınlaşmayı planlayan bir marka olduklarını ifade etti.

Bal, "Büyüyerek güçlenmemizin yanı sıra, Özel BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi'nde de daha kurumsal, daha sistemli, uluslararası yönetim sistemlerine uyumlu, kaliteye önem veren daha iyi bir hizmet ile Eskişehir'lilere hizmet vereceğiz. Ben ve ekibim bu işbirliği ile gurur duyuyoruz" dedi.

BSK Genel Direktörü Dr. Murat Dayanıklı ise Eskişehir Anadolu Hastanesi ile yaptıkları işbirliğinden dolayı mutluluklarını vurguladı. BSK'yı Türkiye'nin en büyük ve coğrafi olarak en kapsamlı ağına sahip, insanların ihtiyaç duyduğu her türlü sağlık hizmetini sunan ve en yüksek katma değerli bir sistem olmak için kurduklarını belirten Dayanıklı, "Dağınık yapıdaki sağlık hizmeti sunan kuruluşları bir çatı altında toplayıp; hem hissedarları, hem çalışanları, hem de hastaları mutlu edecek bir sistem ve hastaneler zincirinden oluşan güçlü bir marka yaratıyoruz. Bu sistemin ilk halkası olan Anadolu Hastanesi ile birlikte bölgede yeni yatırımlar planlıyoruz. Ben ve ekibimin yurtiçi ve yurtdışı sağlık sistemlerinde elde ettiği bilgi birikimi ve tecrübeyi ülke çapında yayılmış hastanelerimize yansıtacağız. Kurumsal, verimli, standardizasyon ile yüksek kalitede sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetine odaklanan hastaneler yaratacağız" diye konustu.

BSK, 2007 yılında hastane yatırım ve yönetim şirketi olarak, Türkiye çapında hastaneler zinciri oluşturup, Türk sağlık sektöründe yepyeni bir marka amacıyla Türkiye'nin önde gelen gruplarından Eren Holding ve Esas Holding ortaklığı ile kuruldu. İlk ortak olduğu hastane ve bölgede yeni yatırımlar için stratejik partner olarak Anadolu Hastanesini seçen BSK, çalışmalarını öncelikli olarak 28 ilde sağlık yatırımları hedefi ile sürdürüyor.

Bu haber toplam 1924 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim