• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

Angelina Jolie dudakları için!

Angelina Jolie dudakları için!
Sevgililer Günü’nde her zamankinden bakımlı ve güzel görünmek hiç de zor değil! 14 Şubat öncesi yaptıracağınız kimyasal peeling sayesinde ...

Sevgililer Günü’nde her zamankinden bakımlı ve güzel görünmek hiç de zor değil! 14 Şubat öncesi yaptıracağınız kimyasal peeling sayesinde; cildiniz daha parlak görünebilir, göz torbalarından kurtulabilir, kuğu gibi zarif ve pürüzsüz bir boyna sahip olabilirsiniz. Angelina Jolie dudakları için dolgunun nimetlerinden yararlanabilirsiniz

Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Kumbasar; Sevgililer Günü’nde bakımlı ve güzel görünmek isteyenler için bakım reçetesi yazdı:

KİMYASAL PEELİNG’LE CİLDİNİZ PARLASIN: Sevgililer Günü’nde her zamankinden güzel ve bakımlı görünmek isteyenler çok çeşitli bakım yöntemlerinden yararlanabilir. Yüzünün daha canlı, cildinin daha nemli ve parlak görünmesini isteyenler için meyve asitleriyle yapılan kimyasal peeling işlemleri son derece etkili sonuçlar verebilir. Dermatolog gözetiminde yapılan kimyasal peeling; pratik, ağrısız ve son derece güvenilirdir.

LEKELERDEN KURTULUN:
Hızlı ve etkili sonuç almak isteyenler için son derece ideal olan kimyasal peeling işlemleri mutlaka hastane ortamında ve bir dermatolog gözetiminde yapılmalıdır. Doğru adreslerde ve ehil ellerde yapılan kimyasal peeling işlemleri 15 gün aralarla uygulanır. Bu işlemler sonucunda ciltte parlama, lekelerde açılma, yüzeyel kırışıklıklarda azalma, gözeneklerde sıkılaşma, cildin nemlenmesi gibi sonuçlar elde edilir.

EN PRATİK UYGULAMA:
Meyve asitleri kullanıldığı için işlemden sonra deride kabuklanma ya da soyulma gibi yan etkiler olmaz. Bu yüzden Sevgililer Günü, evlilik yıldönümleri ya da doğum günü gibi özel dönemlerde yapılabilecek en pratik uygulamalardan biridir. Birkaç seans kimyasal peeling uygulaması sonucunda gözle görülür sonuçlar alınacaktır.

GÖZ TORBALARINA SON:
Göz çevresinde oluşan mor halkaları azaltmak için de göz etrafına uygulanan kimyasal peeling tedavisinden yararlanabilirsiniz. Göz çevresi peelingleri, mor halkaları torbaları ve kırışıkları azaltır, Birkaç seansta yapılan ve kısa sürede etki eden bu uygulama sadece 10- 15 dakika sürer ve ağrısızdır. Tedavinin sonunda morluklar hafifler ve kırışıklıklar yüzeyelleşir.

BOYNUNUZ KUĞU GİBİ OLSUN:
Sevgililer Günü’nde sinema tarihinin en zarif güzellerinden Grace Kelly gibi kuğu kadar güzel bir boyna sahip olmak istiyorsanız yine kimyasal peeling’in nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Boynunuzda oluşan kırışıklıkları tedavi etmek için de etkili bir çözüm olan boyun bölgesi peeling işlemleri, elastikiyet artışı sağlar. Ayrıca boyunda oluşan çizgilerin azalmasını, boyun cildinin nemlenmesini sağlar ve yaşlanma karşıtı etkileri sayesinde erken kırışmasını engeller. Birkaç seans içinde gözle görülür etkileri olan bu işlemler, kabuklanma ve soyulma gibi yan etkileri olmadığından, sosyal hayatta aktif kişiler için doğru bir seçimdir.

ÇÖKEN YANAKLARA MEZOLİFTİNG:
Eğer cildin nemlenmesinde, volümünde ve elastikiyetinde sorun yaşanıyorsa, yanaklarda çökmeler varsa ve dolgunlaşması isteniyorsa, kırışıklıkların azalması gerekiyorsa mezolifting son derece iyi ve hızlı bir çözüm olabilir. ‘Öğle arası işlemeler’ diye tarif ettiğimiz ve 20- 30 dakikada yapılan bu tip uygulamalar; ağrısız, sonuçları kısa sürede gözlenebilen bakım yöntemleridir.

KIRIŞIKLIKLARLA VEDALAŞIN: ‘Öğle arası’ yaptırabileceğiniz mezolifting işlemi tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir. Bu sayede yüzeyel kırışıklıklar azalır, cildimiz nemlenir ve yüzünüzde doğal bir ışıldama olur. Bu işlem de kimyasal peeling gibi hastane ortamında ve dermatologlar tarafından uygulanmalı.

ANGELİNA JOLİE DUDAKLARI: Sevgililer Günü’nden önce yapılabilecek en pratik uygulamalardan ve en çabuk sonuç elde edilebilecek uygulamalardan bir diğeri de dudak dolgu enjeksiyonlarıdır. İşlem sırasında dudak volümü artırılır ve sonuç hemen o anda gözlemlenir. İşlemde lokal anestezi yapıldığı için hastanın ağrısı olmaz.

BURUN ÇİZGİSİNİ SİLİN: Ayrıca dolgu enjeksiyonları burun kenarıyla dudak kenarı arasında oluşan oluk çizgisine uygulanır ve hemen sonuç alınır.

KAZ AYAKLARI KADER DEĞİL: En kısa sürede sonuç veren uygulamalardan biri ise botulinum toksin uygulamasıdır. Göz etrafına, alın kırışıklıklarına veya kaz ayaklarına doğru dozlarda ve doğru noktalara yapıldığında doğal görünüm bozulmaz; ama istenilen görüntü oluşur ve kırışıklıklar azalır. Önemi olan bu tip uygulamalarda doğal görünümü kaybetmemektir. Bunun için de hekimin tecrübeli olması ve karşısındaki kişinin talebini iyi değerlendirmesi şarttır!

SAÇ BAKIMINI VE  EPİLASYONU UNUTMAYIN!
SAÇLARA MEZOTERAPİ: Sevgililer Günü’nde etkileyici ve güzel görünmek istiyorsanız sadece cilt değil saç bakımı yaptırmayı da unutmayın! Daha canlı ve parlak saçlara sahip olmak için saçlı deriye uygulanan mezoterapi son derece etkili bir tedavi şeklidir. Cilt altına yapılan ilaç enjeksiyonları ile saç kökleri beslenir, güçlenir ve daha parlak, daha canlı saçlar elde edilir. Tedavinin sonunda saç dökülmesi azalır, yeni saç çıkışları olur, saçların volümünde artış olur.

KIRIŞAN ELLERE AZOT: El bakımı da, en az yüz bakımı kadar anti-aging uygulamalarda önemli yer tutar. Özellikle yazın güneşe korumasız maruziyet; ellerde istenmeyen lekelenmelere, kollagen ve elastin liflerde harabiyete bağlı olarak da gevşeme ve sarkmalara neden olur. Eldeki lekeler hafifse, özel renk açıcı kremlerle düzeltilebilir. Daha ileri vakalarda lazer tedavisi uygulanabilir. Bazı durumlarda kriyoterapi (soğuk azot ile dondurma) iyi bir seçenek oluşturur. Bu arada kimyasal peeling, ellerdeki lekelerin silinmesinde de hayli etkili oluyor!

TÜYLERE EPİLASYON: Tüm özel günlerde olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de bakımlı olmak için en önemli unsur kuşkusuz lazer epilasyon! Hastanede güvenli bir ortamda yapılan bu uygulamalar sayesinde tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

 

HABERTURK.COM

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2898 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim