• BIST 9524.59
  • Altın 2489.438
  • Dolar 32.5583
  • Euro 34.6329
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 12 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Avea - Acıbadem Mobil Sağlık İşbirliği

Avea - Acıbadem Mobil Sağlık İşbirliği
Avea - Acıbadem Mobil Sağlık işbirliği ile "Anne Oluyorum", "Diyabet" ve "Sağlıklı Yaşam" SMS paketleri artık cepte...

Avea, sağlık servislerini genişleterek, hamilelikten diyabete ve sağlıklı yaşama kadar güncel bilgileri ve pratik ipuçlarını sağlığınız için cebinize taşıyor.

Acıbadem Mobil Sağlık-Avea işbirliği ile sunulan yeni sağlık servisleri ile Avea, mobil sağlık alanında katma değer yaratacak yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en yenilikçi operatörü Avea, mobil sağlık konusunda Türkiye'nin önde gelen isimlerinden Acıbadem Mobil Sağlık ile yaptığı işbirliğini daha da genişletiyor. Mobil Sağlık işbirliği kapsamında Nisan ayında hayata geçirilen canlı sağlık danışmanlığı hattı AloDoktorum Servisi'nden sonra yepyeni 3 mobil servis daha hizmete giriyor.

Türkiye'de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik mobil servislere imza atan Avea, Anne Oluyorum, Diyabet ve Sağlıklı Yaşam paketleri ile tüm güncel bilgileri ve pratik ipuçlarını, daha sağlıklı bir yaşam için Avealı'ların cebine taşıyor.

Avea'nın sağlık alanındaki çalışmalarının temelinde; mobil uygulamaların yaygınlaştırılması, mobiliteyle zaman ve mekandan bağımsız, kesintisiz sağlık hizmetinin olduğunu söyleyen Avea Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadir Boysan "Mobil sağlık alanında bu sene yaptığımız AloDoktorum, Sağlık Bakanlığı Kamu Genelge SMS paketi, bayilerimizdeki Medisana marka Iphone uyumlu mobil sağlık ürünleri projelerine Anne Oluyorum, Diyabet ve Sağlıklı Yaşam olmak üzere toplam 3 ayrı bilgi servisi daha ekledik. Teletıp projelerimiz hızla gelişiyor. Avea mobil sağlık alanında katma değer yaratacak yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. Avea sağlık hizmetleri ile sağlık bilgilerine ulaşmayı zamandan ve mekandan bağımsız olarak, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini müşterimizin ayağına değil, cebine getiriyoruz" diye konuştu.

Geliştirdiği mobil sağlık hizmetleri ve teknolojileri ile Türkiye'de bir çok ilki hayata geçiren Acıbadem Mobil Sağlık'ın Genel Müdürü Dr. Özgür Turgay ise; Anne Oluyorum, Diyabet ve Sağlıklı Yaşam bilgi paketlerinin bir çok kişinin hayat kalitesini artırmada büyük rol alacağını belirterek, 'Dünyada ve Türkiye'de mobil sağlığa duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda Avea ile birlikte geliştirdiğimiz bu işbirliği, mobil sağlık hizmetlerinin çok daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına bizler için çok değerli.' diye konuştu.

Avea müşterileri; gebelik ve 6 aya kadar Bebek bakımı bilgileri için Anne Oluyorum, diyabetle ilgili bilgi ve yönlendirmeler için Diyabet, sağlıklı yaşamaya dair en güncel bilgiler için Sağlıklı Yaşam SMS paketlerinden haftalık sadece 0,99 TL ödeyerek yararlanabilecekler.

Avealılar, 9910'a HAMILEYIM (gebelik haftası) ya da ANNEYIM (bebeğin haftası) yazarak günlük olarak gebelik ve 6 aya kadar Bebek gelişimi içeriklerini, DIYABET yazarak diyabet bilgilerini, YASAM yazarak ise sağlıklı yaşam tüyolarını SMS olarak alabilecekler.

Bu haber toplam 3110 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim