• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 24 °C

Avukatlık hizmetleri sınıfı personeli için yer değiştirme suretiyle atama ilanı hakkında duyuru

Avukatlık hizmetleri sınıfı personeli için yer değiştirme suretiyle atama ilanı hakkında duyuru
Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından Avukatlık hizmetleri sınıfı personeli için yer değiştirme suretiyle atama ilanı hakkında duyuru yayımlandı.

1- Kurumumuz Başkanlık Makamının 13.06.2014 tarihli ve 41264 sayılı Onayına istinaden Avukatlık hizmetleri sınıfı personelinin yer değiştirme suretiyle ataması mezkûr Onayda belirtilen şekilde gerçekleştirilecektir.  

2- Başvurular; ekteki takvim çerçevesinde 25.06.1983 tarihli ve 18088 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına Dair Yönetmeliğin ekinde yer alan yer değiştirme suretiyle atanma istek formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır. Bu atamaya başvuracak olanlar, dolduracakları yer değiştirme suretiyle atanma istek formunu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Hukuk Müşavirliği Sağlık Mahallesi Adnan Saygun Cad. No: 55 06100 Sıhhiye/ANKARA adresinde olacak şekilde kargo şirketi veya APS ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir. (Elden teslim edenler, evraklarını kendisi veya noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edebilirler. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacaktır.) Kargo şirketi veya APS ile gönderilen ya da elden teslim edilen belgelerin Kurumumuza vaktinde ulaşmaması halinde adayların başvuruları kabul edilmeyecek olup sorumluluk başvuru sahibine aittir.  

3- Avukatlık hizmetleri sınıfı personelden atama için son başvuru tarihi itibarı ile Kurumumuz taşra teşkilatı kadrolarında görev yapıyor olmak şartı ile asaleti tasdik edilmiş olanların (aday memurluğu devam eden personel müracaat edemeyecektir.) ve görev yapmakta olduğu ilde tek olmayanların (İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde görev yapan personel ile birlikte değerlendirilecektir.) başvuruları kabul edilecektir.

4- Başvuru evraklarının incelenmesi neticesinde başvurusu uygun görülmeyenler, ret gerekçeleri ile birlikte başvuru sahiplerine bildirilecektir.

5- Ataması yapılan personelden 45 (kırk beş) gün içerisinde kadrosunun bulunduğu yerden kendi istekleri ile ayrılışlarını yapmayanların ataması iptal edilecek olup, bu şekilde ataması iptal edilenlerin (mazeret halleri hariç) atama karar tarihinden itibaren bir yıl süre ile atanma işlemleri yapılmayacaktır.

6- Kadrosu Kurumumuz taşra teşkilatında bulunmakla birlikte, 663 sayılı KHK kapsamında Kamu Hastanelerine bağlı Genel Sekreterlikler bünyesinde sözleşme imzalayan personel bu atamaya müracaat edebilecek olup, bu kapsamda ataması yapılan personelin son başvuru tarihinden itibaren en geç 2 ay içinde sözleşmelerini feshetmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde atamaları yapılmayacaktır.

7- Son başvuru tarihi itibariyle; ücretsiz izinde (askerlik, doğum vb.) olan personelin başvuruları kabul edilmeyecektir.

8- Yerleştirme sonuçları Kurumumuz internet adresinde ilan edilecektir. 

ATAMA TAKVİMİ SIRA

TARİH

AÇIKLAMA

1

30 Haziran 2014 Pazartesi

Münhal yerlerin ilanı 

2

01 Temmuz 2014 Salı-07 Temmuz Pazartesi saat 18:00’a kadar

Başvuruların yapılması ve başvuru evraklarının son geliş tarihi ve saati

3

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Yerleştirme sonuçlarının ilanı

Makam onayı görüntülemek için tıklayınız 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4492 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim