• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 24 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 25 °C

Balıkesirspor'un sağlığı Özel Sevgi Hastanesi'ne emanet

Balıkesirspor'un sağlığı Özel Sevgi Hastanesi'ne emanet
Son 3 yıldır Balıkesirspor'un resmi sağlık sponsoru olan Sevgi Hastanesi, Süper Lig'in yeni ekibi ile sponsorluk anlaşmasını uzattı.

Sporun her alanına destek veren Özel Sevgi Hastanesi son üç yıldır olduğu gibi Süper Lig’ de Balıkesirspor’un resmi sağlık sponsoru oldu. Balıkesirspor ve Özel Sevgi Hastanesi arasında yapılan ve 2014-2015 futbol sezonunda geçerli olacak sağlık sponsorluğu anlaşmasında imzalar atıldı. Hastanede düzenlenen törende sponsorluk anlaşmasına imzaları Balıkesirspor adına Kulübün As Başkanı İsa Tamer Çelik, Özel Sevgi Hastanesi adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Refik Özbal attı. İmza töreninde takımın yönetim kadrosu ile birlikte Özel Sevgi Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Hikmet Karan da hazır bulundu.

Törende ilk olarak konuşan Balıkesirspor As Başkanı İsa Tamer Çelik, “Bugün önemli bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Balıkesirspor Kulübü çok büyük bir marka ve Balıkesir’in önde gelen sağlık kuruluşlarından Özel Sevgi Hastanesi ile önemli bir işbirliği çerçevesinde bir araya geldi. Bu işbirliğiyle, Balıkesirimizin gururu Balıkesirsporlu futbolcularımızın sağlığı artık Özel Sevgi Hastanesi’nin güvencesi altındadır” dedi.

Çelik’ten sonra söz alan Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Refik Özbal, "Bugün bizim için de çok anlamlı bir gün. Balıkesirspor büyük bir camia ve kulüp, şehrimizi bundan sonra Süper Lig’de temsil edecek takımımızın sağlığını Sevgi markasına emanet etmesinden dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.

İmza töreninin sonunda Balıkesirspor Asbaşkanı İsa Tamer Çelik, Özbal ve Karan’a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu birer forma hediye etti.

Özel Sevgi Hastanesi ve Balıkesirspor Kulübü arasında imzalanan sağlık sponsorluğu anlaşması; oyunculara antrenman ve maç esnasında gerekli olacak tüm tıbbi malzemelerin hastane tarafından ücretsiz olarak temin edilmesi, kulüp çalışanlarının ve takım oyuncularının müsabaka ve antrenman esnasında meydana gelen her türlü sakatlıklarının tedavisinin hastanede ücretsiz yapılması, kulüp oyuncularının ve teknik heyet görevlilerinin sezon öncesi ve transfer edilen oyuncuların lisans için gerekli sağlık kontrollerinin hastanede ücretsiz olarak gerçekleştirilmesinin de aralarında bulunduğu sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2214 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim