• BIST 9524.59
  • Altın 2496.1
  • Dolar 32.5441
  • Euro 34.7282
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Başbakan'ın sağlık sırrı: İlaç yerine doğal önlemler

Başbakan'ın sağlık sırrı: İlaç yerine doğal önlemler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın doktoru ve AKP Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, Erdoğan’ın sağlık sırrı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ramazanoğlu, "Kendisi bu konuda yıllardan beri hem kendi vücudunu iyi tanıması bakımından hem de doğal önlemleri düzenli olarak gerektiği takdirde ilaç kullanımından ziyade doğal önlemlerle ihtiyaçları gidermesi bakımından o konudaki tecrübe ve deneyimleri çok fazla" dedi.

-BAŞBAKAN’IN DOKTORUNDAN VEKİLLERE SAĞLIK TÜYOLARI-

ANKA’ya konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın doktoru ve AKP Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, milletvekillerine şu tavsiyelerde bulundu:

"Sigara içilmemesini hem biz hem Sayın Başbakanımız bütün vekillere tavsiye ediyoruz. Özellikle kilolarına dikkat etmelerini öneriyorum. Spordan uzak kalmamalarını, düzenli bir yaşam sürmelerini öneriyorum. Yaşamlarını planlı hale getirmelerini, vakitlerini iyi değerlendirmelerini ve mümkün olduğu kadar uykularına ve beslenmelerine dikkat etmek suretiyle bu düzenli yaşamı artık Meclis çalışmalarına daha iyi katkıda bulunabilmek için tavsiye ediyorum."
 

-"BAŞBAKAN STRES ÜZERİNDE MÜKEMMEL BİR YÖNETİCİ"-

Ramazanoğlu, stres konusunda da milletvekillerine şu önerileri yaptı:

"Stres hiçbir zaman sıfır olmamalı. Belli ölçüde ihtiyaç var. İnsan hayatında sıfır stres pratik olarak zaten söz konusu değil. Amacımız sıfır stres değil, zaten olamaz. Ama mümkün olan ölçüde stresi iyi yönetebilmelerini tavsiye ediyorum. Stres ne zaman problem haline geliyor, stres yönetilemediği zaman problem hale geliyor. Bu stresi yönetebiliyor olmak stresi problem olmaktan çıkarır. Yönetemezsek problem olmaya başlar."

"Sayın Başbakan stresi iyi yönetiyor mu?" sorusuna Ramazanoğlu, "Gerçekten mükemmel bir yönetici, stres üzerinde de mükemmel bir yönetici. Bizler de kendisine örnek alıyoruz bu konuda" dedi.

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu stresi iyi yönetiyor mu?" sorusuna da Ramazanoğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu da soğukkanlı bir insan. Stresini yönetebilen bir insan gördüğüm kadarıyla" dedi.

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli stres konusunda nasıl?" sorusuna ise Ramazanoğlu, "Sayın Bahçeli de bir parti lideri olarak stresi yönetmesi gerektiği kadar yönetiyor diye düşünüyorum. Göründüğü kadarıyla yönetebildiklerini takdir ediyorum. Zaten siyasetçilerin stresi iyi yönetemedikleri takdirde iyi bir siyasetçi olamayacaklarını inanıyorum" dedi.

-BAŞBAKAN’IN SIRRI-

Başbakan’ın sporcu geçmişi itibarıyla insanlara örnek olabilecek bir sağlıklı yaşamı olduğunu belirten Ramazanoğlu, "Kendisi bu konuda yıllardan beri hem kendi vücudunu iyi tanıması bakımından hem de doğal önlemleri düzenli olarak gerektiği takdirde ilaç kullanımından ziyade doğal önlemlerle ihtiyaçları gidermesi bakımından o konudaki tecrübe ve deneyimleri çok fazla. Tabii herhangi bir şekilde ihtiyaç olduğu zaman bizlerde kendilerine ihtiyaç ölçüsünde tavsiyelerde bulunabiliyoruz. Sayın Başbakanımızın sporcu geçmişi şu anki sağlıklı yaşamının en önemli temel alt yapısını oluşturuyor. Onun için sporu diğer milletvekillerine tavsiye ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2430 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim