• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 22 °C
  • Antalya 25 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan sekreterliğinden temizlik işçiliğine

Başkan sekreterliğinden temizlik işçiliğine
15 yıl CHP'li belediye başkanının sekreterliğini yapan Nurşen Bostancı, 30 Mart'ta Belediye Başkanı seçilen AK Partili Hasan Hüseyin Uzun tarafından temizlik işlerinde görevlendirildi.

Bartın'ın Ulus İlçesi'nde CHP'li belediye başkanının sekreterliğini yapan 42 yaşındaki Nurşen Bostancı, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ndeki 21 erkek işçi ile ilçenin temizliğini yapıyor. Nurşen Bostancı, Ulus Belediyesi'nde CHP'li Hüseyin Ulus'un 1999'da seçimi kazanmasının ardından temizlik işleri kadrosunda işçi oldu. Başkan Ulus, Bostancı'yı özel kalem sekreteri olarak görevlendirdi. 15 yıl Başkan Ulus'un sekreterliğini yapan Bostancı, 30 Mart'ta AK Partili Hasan Hüseyin Uzun'un seçilmesinden sonrabiriken 3 aylık izinini kullandı. 1 Temmuz'da yeniden işe başlayan Bostancı, yeni başkan Hasan Hüseyin Uzun tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirildi.

21 ERKEK İŞÇİNİN ARASINDA TEK KADIN

Bostancı, şimdi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli 20'si taşeron firma, 1'i de belediye kadrosunda bulunan 21 erkek işçi ile ilçenin temizliğini yapıyor. Bostancı, elindeki süpürge ile ilçe merkezinde sokakları süpürüp, pazaryerinin temizliğini yapıyor. Bostancı, mezarlıklarda diken ve ot temizliği de yapıyor.

'VERİLEN GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM'

21 erkeğin içinde tek kadın olduğunu belirten Nurşen Bostancı, "Kadın olarak bu görevi yapmak zor oluyor ama ben bu zorlukların üstesinden gelmek için mücadele ediyorum. İzin dönüşü ilçe temizliği için caddeye çıkacağım söylendi ve ben de verilen görevi yapıyorum. Vatandaşlar beni temizlik yaparken görünce tepki gösteriyorlar. Çünkü bu ilçede ilk kez böyle bir şey oluyor. Bana böyle bir görev verildiği için layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum."15 yıl sekreterlik yaptıktan sonra temizlik işlerinde görevlendirilmesine üzülmediğini belirten Bostancı, "Alnım açık, başım dik şekilde çalışıyorum. Çalışmaktan da gurur duyuyorum" diye konuştu.Erkek işçiler ise ilk kez bir kadın temizlik işçisiyle çalıştıklarını ve bu duruma alışmaya çalıştıklarını söyledi.

ÇAYCIYI SEKRETER YAPTI

Belediye binasında temizlik işlerine bakan ve çay ocağında çalışan belediye çalışanı İnanç Kuru'yu Nurşen Bostancı'nın yerine sekreter olarak görevlendiren Başkan Uzun ise "Nurşen Bostancı kardeşimiz 15 yıl sekreterlik görevi yapmış, ancak kadrosu temizlik işçisi olduğu için onu temizlik işlerine verdik. Zaten belediyemizde kadrolu toplam 13 işçi, 7 memurumuz var. Az personelle ilçenin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz" dedi.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3135 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim