• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 18 °C

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ameliyatı başarılı geçti

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ameliyatı başarılı geçti
Antalyaspor maçında sakatlanan Beşiktaşlı Caner Erkin'in aşil tendonu koptu. Ameliyat edilen milli futbolcu 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacak.

Antalyaspor maçında sakatlanan Beşiktaşlı Caner Erkin'in aşil tendonu koptu. Ameliyat edilen milli futbolcu 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş'ta Caner Erkin'den kötü haber geldi. Antalyaspor maçında sakatlanarak 81. dakikada oyun dışı kalan milli oyuncunun aşil tendonunda kopma meydana geldi. Siyah beyazlı oyuncunun 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

ORMAN: "ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN"

Maç sonrası hastaneye götürülen Caner Erkin, burada ameliyat oldu. Ameliyat sonrası Caner'in durumuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Gayet iyi gördüm. Ameliyatı başarılı geçti. Şanssızlık. Nazar değdi diyelim. Futbolun içerisinde böyle şeyler var. Beşiktaş kadrosunun geniş olması da böyle şeylerin olabilme ihtimali olabileceğine göre yapılıyor. Benim üzüntüm oyuncumla alakalı. Allah beterinden saklasın. Caner'le konuştuk. Durumu gayet iyi. Bir sıkıntısı yok. Oyuncunun ne zaman döneceğinden önemlisi, sağlığı ve moralinin iyi olması." dedi.

 

caner-erkin-001.jpg


ÇETİNKAYA: "5-6 AYA MAL OLABİLECEK BİR SÜREÇ"

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya ise Caner Erkin'in aşil tendonunda koptuğunu açıkladı. Çok üzüldüklerini dile getiren Çetinkaya, "Hemen ameliyatını yaptık. Gayet başarılı geçti. İlk başta morali bozuktu. Bu talihsiz olaydan dolayı isyanları da vardı. Çünkü aşil tendon kopuğu, bir sporcunun hayatında 5-6 aya mal olabilecek bir süreç. Onun da farkında. Önemli olan sonu iyi olsun." diye konuştu.

"ÖZEL BİR CİHAZLA İKİ AY YÜRÜYECEK"

Oyuncunun eski Caner olarak sahalara dönmesinin arzuladıklarını vurgulayan Çetinkaya, "Biz 4-5 ayın hesabını yapmıyoruz. Biz eski Caner'i tekrar aynı performansla sahalarda görmek istiyoruz. Ameliyatı çok başarılı geçti. Keyfi de yerinde. Başkanla konuştu. Ağrısı sızısı yok. Koltuk değnekleriyle biraz mobilize edeceğiz. Ayağında bir cihaz var, onunla 2 ay yürüyecek. Bir ay sonra basmaya başlar. Tahminen her şey yolunda giderse 4. veya 5. ayda koşulara başlayabilecek. Sezon sonuna yetişir mi, yetişmez mi; buna vereceği cevap, oradaki iyileşme dokusuna bağlı. Bu tür sakatlıklarda ay hesabı yapmak çok doğru değil ama, aşil tendonu nereden bakarsanız 5 ile 6 ay süren bir süreçtir. Caner'in ağrı eşiği yüksektir. Dirençlidir. Çalışkan bir sporcudur. Normal akranlarına göre erken dönme ihtimali her zaman var. Ümidimiz o. Ama geç olsun güç olmasın. İyi olsun. Eski Caner olarak dönsün. Amacımız ve beklentimiz o yönde. Şu an her şey yolunda." ifadelerini kullandı.

"ESKİ CANER OLARAK GERİ DÖNER"

Aşil tendonlarında kopukların aşırı yüklenmeden dolayı gerçekleştiğini kaydeden Sarper Çetinkaya, "Sezon başından bu yana neredeyse bütün maçlarda oynuyor. Dinlenme şansı da olmadı. Caner de biraz tez canlıdır. Fedakar bir oyuncudur. Antrenman kaçırmaz, maç kaçırmaz. Biraz fazla zorlayınca, tak diye kopabiliyor. Normal hayatta da insanlarda olabilecek bir şey. Talihsizlik. Caner'i 5-6 ay sonra eski Caner olarak görürsünüz" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2664 defa okunmuştur
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim