• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 16 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 18 °C

Biorezonans tedavisi ile pek çok hastalık korku olmaktan çıkıyor!

Biorezonans tedavisi ile pek çok hastalık korku olmaktan çıkıyor!
Nöroloji Uzmanı Dr.Yeliz Bakuy, Biorezonans tedavisi ile öncelikle alerjik hastalıklar olmak üzere pek çok hastalığın artık korku olmaktan çıktığını söyledi.

Nöroloji Uzmanı Dr.Yeliz Bakuy, son yıllarda birçok faktöre bağlı olarak gelişen alerjik hastalıklar ile kronik ve dejeneratif hastalık sayısında artış görüldüğünü ifade ederek, "Özellikle elektromanyetik maruziyet, hareketsiz yaşam, doğal olmayan beslenme tarzı, stres, çevresel toksin ve ağır metallerin artışı başta alerjik reaksiyonlar (egzema, sindirim sistemi rahatsızlıkları, astım, rinit) olmak üzere kanser, kalp-damar hastalıkları, obezite, tip2 diyabet, kemik erimesi gibi çok sayıda hastalığın yaygınlaşmasından sorumlu tutulmaktadır. Ancak artık gelişen teknoloji yardımı ile bu hastalıklardan kurtulmak mümkün olabilmektedir. Biorezonans 400'e yakın hastalık için uzun yıllar içinde edinilen tecrübeler ve bilimsel çalışmalar ışığında tedavi protokolleri oluşturulmuş olan ve Avrupa ülkelerinde 30 yılı aşkın süredir uygulanan bir tedavi sistematiğidir. Biorezonans uygulamasında temel prensip hastalığa neden olan gerçek sorunları tespit ederek ağrısız, acısız ve yan etkiye neden olmaksızın, kişiye özel bütüncül yaklaşımla tedavi planı geliştirmektir. Biorezonans katı ve dogmatik bir metot olmayıp, tecrübeli hekimlerin hastaya özel çok sayıda tedavi modaliteleri geliştirilebileceği dinamik bir terapi yöntemidir.

Madde enerjinin yoğunlaşmış halidir. Her madde, atomlarının elektron yapısından kaynaklanan ve o maddeye özel olan bir elektromanyetik ışınım ile frekansa sahiptir. Bu doğada bulunan her maddenin kendine özgü bir titreşim kodu olduğunu gösterir. Doğadaki tüm maddeler gibi insan organizması da yoğunlaştırılmış bir enerji alanıdır. Bu elektromanyetik alanda tüm yapıların kendine özgü farklı titreşim frekansları vardır. Tıpkı insan gibi bakterilerin, virüslerin, parazitlerin, toksinlerin vb. de kendine özgü titreşim frekansları mevcuttur. Bu mantar, toksin allerjen ya da travma gibi nedenlerle ortaya çıkan bozuk titreşimler insan vücudunun elektromanyetik düzenleyici sistemlerinde yüklenme yaşanır. Vücut artık bu yüklenmelerle baş edemediğinde hastalık bulguları belirir. Bioregülatif tıp tekniği olan biorezonans ile tedavi sürecinde öncellikle hastadan alınan kan örneği biofiziksel yöntemler kullanılarak incelenir. Toplamda 12 bin 400 maddenin taranması ile, tüm patolojik yükler ayrıntılı olarak tetkik edilir. Alerjenler toksinler, ağır metaller, elektromanyetik maruziyet ile bakteri, virüs, mantar gibi mikroorganizmalar tespit edilir. Tespit edilen patojenler ve hastalığa göre değişebilmekle birlikte genellikle haftada bir veya iki kez uygulanan kişiye özel, biorezonans ile terapi programına geçilir. Elektromanyetik frekanslar ile tedavi eden bir yöntem olan biorezonans cihazına, hastaya ait bireysel veriler tedavi olan vücut bölgesinden iletken elektrotlar aracılığıyla alınır, cihazda işlenerek faz kaydırılması metodu ile ters çevrildikten sonra vücuda yine elektromanyetik mat ile geri verilir. Hiçbir yan etkisi olmayan, çocuklarda ve bebeklerde de güvenle kullanılabilen biorezonansla patolojik frekanslar tam tersine çevrilerek verildiği için hastalık etkeni de güvenli bir şekilde ortadan kalkmış olur, bağışıklık sistemini bozan engeller yok edilir ve organizma sağlıklı çalışır duruma kavuşur. Kullanılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonunun yayılan elektromanyetik frekans gücünün binde biri kadardır.

Biorezonans tedavisi klasik tıpla birlikte güvenle kullanılabilir, bir arada negatif etki oluşturmaz, aksine birlikte kullanılması sinerji oluşturur. Bu tedavi yönteminde bütünsel yaklaşımla hastalıkların birbiri ile ilişkisi incelenir, enerjisel, zihinsel ve bedensel olarak hastalık nedenleri tespit ve tedavi edilir" diye konuştu.

İlk biorezonans terapi çalışmaları daha çok alerjiler üzerine yoğunlaşmış olmakla birlikte, yıllar içinde tecrübeler arttıkça biorezonans terapisinin hemen her hastalıkta kullanılabileceğinin fark edildiğini kaydeden Nöroloji Uzmanı Dr.Yeliz Bakuy, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Zaman içinde konvansiyonel tıp yöntemleriyle tam olarak iyileşemeyen hastalıklarda tedaviye dahil olmuştur. Biorezonans Çölyak, Hepatit B ve C, Alzheimer hastalıkları, alerjiler, diş sağlığı problemleri, saç dökülmesi, obezite ve hormonal bozukluklar, bağımlılık tedavileri (sigara, alkol vb.), kronik yorgunluk, mide ve barsak problemleri, ameliyat sonrası hızlı iyileşme, kronik ağrılar (bel, eklem ve romatizmal), multiple skleroz, otizm, hiperaktivite, fibromiyalji gibi pek çok hastalığın iyileşmesine ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine büyük katkı sağlamaktadır

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 19445 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim