• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 17 °C

Böyle tik görmediniz!

Böyle tik görmediniz!
Adana'da gülme tiki olan Mustafa Kara, görenleri de kahkahaya boğuyor. İşte o görüntüler;

video.20100518175404.jpg
   VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Adana'da iğneye karşı gülme tiki bulunan Mustafa Kara'nın, kan verirken gülme krizine girmesi görenleri de kahkahaya boğdu. Dayak yediğinde bile gülen Kara, bu halinden şikayetçi olmadığını söyledi.

Adana'da yaşayan ve bir özel şirkette pazarlamacılık yapan Mustafa Kara (24), ilginç tiki 6 yaşındayken ortaya çıktı. Yüksek ateş nedeniyle sağlık ocağına gittiğinde doktor iyileşmesi için iğne verdi. Kara, annesiyle birlikte bir hemşireye iğneyi yaptırmaya gitti. İğne yapmak isteyen hemşire iğneyi batırır batırmaz Kara kahkaha atarak gülmeye başladı.

Mustafa Kara'nın o gün iğneye karşı tiki olduğu ortaya çıktı. Kara, bu olaydan sonra her iğne yaptırdığında kahkaha atarken bazı hemşireler korkup vurdukları iğneyi bırakıp kaçtı. Kara yıllar sonra bir kavgaya karıştığında da dayak yediği anda güldüğünü öğrendi. Bir mesele yüzünden 3-4 kişi tarafından darp edilen Kara, yumruk yedikçe güldüğü için karşı taraftakiler Kara'yı daha fazla dövdü. Kara'nın bu değişik durumu aileden başka kimsede yok ama o bu durumdan oldukça memnun. Mustafa Kara, son olarak bir arkadaşına kan vermek için Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne gitti.

Hemşire kan almak için iğneyi koluna yerleştirdiği an Kara kahkaha atmaya başladı. Tikinden haberdar edilen hemşire iğneyi koluna yerleştirdiğinde ise Kara kahkahadan kendinden geçti. Bu anlar da kendisiyle birlikte hastaneye giden arkadaşı tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

6 yaşındayken gülme tikinin ortaya çıktığını belirten Mustafa Kara, "Daha sonra iğne yaptırmaya gittiğimde bir hemşire ben kahkaha atmaya başlayınca iğne yapmayı bırakıp kaçınca iğne popomda kırıldı kaldı. Ondan sonra bana iğne yapacak kişilere iğne yaparken gülme tikim olduğunu söyleyip öyle iğne yaptırdım" dedi.

İğne yaptırırken sinek ısırmış gibi bir his olduğunu bu nedenle kendisini tutamayarak güldüğünü söyleyen Kara, "Ben sadece iğne yapılırken gülmüyorum. Bir defasında beni 3-4 kişi dövdü o zamanda kahkaha attım. Dayak yedikçe, darp edildikçe kahkaha attım. Orada dayak yediğim zamanda güldüğümün farkına vardım. Benim bu durumum Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' adlı filmi vardı ona benziyor. Ben ağlanacak her duruma gülüyorum. Bu huyumu da çok seviyorum. Bunun için doktora gitmedim. Ama iğne yaparken gören doktorlar geçer bu tik dediler ama aradan 24 yıl geçti ama tikim geçmedi. Ancak ben bu halimden çok memnunum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2330 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim