• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 9 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi kadın sağlığına dikkat çekti

BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi kadın sağlığına dikkat çekti
Eskişehirlilerin sağlık sorunlarına en iyi ve en kaliteli hizmet ile çözüm bulmanın yanısıra halkın sağlığını koruyucu programlar ile sağlıklı yaşamı destekleyici bir yol gösterici olmayı hedefleyen BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi Eskişehir Sağlık Günleri

Eskişehirlilerin sağlık sorunlarına en iyi ve en kaliteli hizmet ile çözüm bulmanın yanısıra halkın sağlığını koruyucu programlar ile sağlıklı yaşamı destekleyici bir yol gösterici olmayı hedefleyen BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi Eskişehir Sağlık Günleri’nin ilkini düzenledi.

BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi’nin  Kadın Sağlığı konusunda halkı bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği Eskişehir  Sağlık Günleri 11 Kasım 2009, Çarşamba günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi tarafından düzenlenen Eskişehir Sağlık Günleri’nin halka yönelik  ilk bölümünde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum doktorlarından Prof.Dr. İlkkan Dünder, rahim ağzı kanseri önlenmesi ile ilgili bilgi verdi. Yine aynı bölümde görev yapan Doç.Dr. Bülent Berker ise Rahim Ağzı Kanseri ve Kısırlık Tedavisi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Halkın kadın sağlığı ile ilgili merak ettikleri soruların da cevaplandığı panel Eskişehirlilerden büyük ilgi gördü.

Eskişehir Sağlık Günleri’nin doktorlara yönelik ikinci bölümünde ise,  Anemon Otel’de gerçekleşen Prekanseröz Servikal Lezyonlar ve Serviks Kanserinin Tanı-Tedavi Profilaksisine Güncel Yaklaşımlar ve İnfertil Çifte Güncel Yaklaşım konulu panelde konuk konuşmacı doktorlar , Eskişehirli meslektaşları ile biraraya geldi.

bsk_086_1.jpg


BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi 6000 metrekarelik kullanım alanına sahip, tam teşekküllü bir hastanedir. Avrupa Birliği standartlarına uygun 55 yatak kapasitesi, 3 ameliyathanesi, modern doğum salonu, Kalp ve Damar Cerrahisi Ünitesi, Anjio Ünitesi, Göz Sağlığı Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ve Radyoloji Ünitesi bulunmaktadır.

BSK Eskişehir Anadolu Hastanesi’nde Acil, Anestezi, Ağız ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları, Gastroenteroloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak Burun  Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji ve Üroloji bölümlerinde hizmet verilmektedir.

Bu haber toplam 3523 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim