• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Buz lazer epilasyon nasıl uygulanır?

Buz lazer epilasyon nasıl uygulanır?
Buz lazer epilasyon teknolojisi geliştirildiği 2014 senesinden itibaren lazer teknikleri arasında ağrısız olan ve en hızlı diode lazer epilasyon teknolojisidir.

Buz lazer epilasyon tekniği

Buz lazer epilasyon teknolojisi geliştirildiği 2014 senesinden itibaren lazer teknikleri arasında ağrısız olan ve en hızlı diode lazer epilasyon teknolojisidir. Alma Lasers'in 2014 yılı itibariyle piyasaya sürdüğü buz lazer teknolojisi diğer tüm epilasyon teknikleri arasında devrim niteliği de taşımaktadır.

Buz lazer teknolojisinin, tüm epilasyon tekniklerine başka bir boyut kazandırmasının en büyük sebebi soğuk tedavi yöntemiyle birlikte büyük başlığı sayesinde acı ve ağrıyı tamamen ortadan kaldırarak seans sürelerini de yarı yarıya indirmesidir. Buz lazer epilasyon yöntemi, tüm kıl tiplerinde başarıyla uygulanabilmektedir. Buz lazer teknolojisi ülkemizde 2014 yılının aralık ayından itibaren estetik merkezlerince kullanılmaya başlanmıştır.

Buz lazer epilasyon teknolojisiyle acısız tedavi mümkün

Lazer epilasyon yöntemlerinde acı her zaman var olmuştur. Ancak buz lazer epilasyon teknolojisinin geliştirilmesiyle acı hissi tamamen ortadan kaybolmuştur. Bu teknoloji sayesinde, acı eşiği düşük kişiler dahi hiçbir şekilde ağrı ya da acı duymamaktadırlar. Bknz: http://neobod.com.tr/diode-buz-lazer-epilasyon 

Buz lazer epilasyon teknolojisi ile daha az seans

Vücuttaki kıllar 3 ayrı evrede bulunurlar. Vücut yüzeyinde görünür olan kıllar dışında, cildin hemen altında değişik safhalarda bulunan kıllar da mevcuttur. Buz lazer teknolojisi ile kıl rengi, deri rengi ve yaş gibi faktörlerin tedaviye olan olumsuz etkileri ortadan kalkmıştır.

Buz lazer epilasyon teknolojisiyle istenmeyen tüylerden kalıcı şekilde kurtulmak 4 ila 6 seans arasında sürmektedir. Diğer epilasyon yöntemlerinde bu süre 10 ila 12 seansa kadar çıkabilmekteydi.

Her ten rengine uygun epilasyon teknolojisi

Buz lazer epilasyon yönteminin, diğer epilasyon tekniklerinden ayıran en önemli özelliği de her ten rengindeki ciltlere rahatlıkla uygulanabilmesidir. Kişinin ten rengi ne olursa olsun (çok koyu ya da çok açık fark etmez) dört mevsim boyunca rahatlıkla buz lazer teknolojisi uygulanabilir.

En hassas bölgelere buz lazer teknolojisi

Eski lazer teknolojileri bazı bölgelere uygulanamamaktaydı. Uygulansa bile başarılı sonuçla elde edilememekteydi. Bunun başlıca nedenlerinden birisi de hassas bölgelerdeki tüylerin -özellikle de yüz bölgesindeki tüylerin- vücuttaki tüylere kıyasla çok daha ince ve açık renkte olmasından kaynaklanmaktaydı. Buz lazer teknolojisi ile bikini bölgesindeki tüylerden bile kolayca kurtulmak mümkündür. Ayrıca ten renginin de buz lazer teknolojisi için bir önemi bulunmamaktadır.

Buz lazer teknolojisi kaş arası ve kulak içi gibi daha küçük bölgeler için tasarlanmış ufak başlık ucuna sahiptir. Buz lazer teknolojisinin epilasyon yöntemlerinde kullanılmaya başlanmasıyla birlikte istenmeyen tüylerden kurtulmaktaki başarı oranı da en yüksek seviyelere çıkarılmıştır.

Kaynak: : http://neobod.com.tr

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 10548 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim