• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 14 °C

"Cumhurbaşkanlığı seçimleri yeni bir başlangıç olacaktır"

"Cumhurbaşkanlığı seçimleri yeni bir başlangıç olacaktır"
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Bir olalım, beraber olalım, birlik olalım, diri olalım, güçlü olalım. Bu duygular içinde 10 Ağustos'ta yapacağımız cumhurbaşkanlığı seçimleri de Türkiye'mizin yeni yüzü ve tarihi geleceğine yeni bir başlangıç olacaktır."

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bir olalım, beraber olalım, birlik olalım, diri olalım, güçlü olalım. Bu duygular içinde 10 Ağustos'ta yapacağımız cumhurbaşkanlığı seçimleri de Türkiye'mizin yeni yüzü ve tarihi geleceğine yeni bir başlangıç olacaktır" dedi.

Fatih Belediyesi'nce Hekimoğlu Ali Paşa Parkı'nda verilen 4 bin kişilik iftar yemeğine katılan Mehmet Müezzinoğlu, vatandaşlarla sohbet etti, küçük çocukları kucağına alarak sevdi.

Müezzinoğlu, iftardan sonra yaptığı konuşmada, İstanbul'a talebe olarak geldiğini, hekim olarak mezun olduğunu, ihtisas yaptığını belirterek, "Buralara il başkanı olarak geldim, milletvekili olarak geldim, şimdi de bakan olarak geliyorum. Önemli olan 'adam' olarak gelebiliyor olmak. Rabbim hepimize adam gibi adam olarak yaşamayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ilk iftarını Samatya'daki bir sokakta verdiğini hatırlatan Müezzinoğlu, "Ramazanın en büyük özelliği paylaşarak çoğaltabilmektir. Kardeşlik, komşuluk ilkelerimizi paylaşarak çoğaltıyoruz. Bazılarının matematik medeniyeti olabilir, biz rahmet ve bereket medeniyetinin mensubuyuz. Çok şükür ki böyle medeniyete ve böyle ortamları sunan yöneticilere sahibiz. Bu yöneticileri seçtiğiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti olarak siyaseti millete hizmet için yaptıklarını vurgulayan Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vatandaşa borçlarımızı ödeyebilmek için yapıyoruz. Bu sokaklarda talebe, doktor, uzman, vekil, bakanı bahşeden sizlersiniz. Allah, ay yıldızlığı bayrağımıza olan borcumuzu ödemeyi nasip etsin. Sizlere hizmetle daha çok mutlu oluyoruz. Masaları dolaşırken bir vatandaşımız, Seyit Ömer Sağlık Ocağı'nın kapatıldığını söyledi ve 'yakınımızda olsun' dedi. Sevgili kardeşim, AK Parti olarak size en güzelini daha moderniyle sunacağız. Hatamız, kusurumuz olmuştur ama asla sizleri yanıltmadık, daha iyinin, daha güzelin peşinde koştuk. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'mizi muasır medeniyet seviyesini yakalamış noktaya taşıyacağız. Sadece bir şeye, 'birlikten güç doğar' anlayışını güçlendirmeye ihtiyacımız var. Bir olalım, beraber olalım, birlik olalım, diri olalım, güçlü olalım. Bu duygular içinde 10 Ağustos'ta yapacağımız cumhurbaşkanlığı seçimleri de Türkiye'mizin yeni yüzü ve tarihi geleceğine yeni bir başlangıç olacaktır."

Bu haber toplam 2332 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim