• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 28 °C
  • İzmir 25 °C

Daha hızlı incelmenin sırlarını öğrenin

Daha hızlı incelmenin sırlarını öğrenin
Zayıflamanın, forma girmenin tek yolu diyet ve egzersiz ama bu süreci hızlandıracak yöntemler var. Bunları uygularsanız sonuç almamanız neredeyse imkansız...

Zayıflamanın, forma girmenin tek yolu diyet ve egzersiz ama bu süreci hızlandıracak yöntemler var. Bunları uygularsanız sonuç almamanız neredeyse imkansız...

-Ağırlık çalışmak sadece sıkılaşmanızı değil kilo vermenizi de sağ-lar. Çünkü kas kütleniz ne kadar fazlaysa o kadar çok yağ yakarsınız. Her gün dumble’larla yapacağınız bacak ve kol hareketleri sizi güçlendirir, sıkılaştırır ve kilo kaybe-dersiniz. Ağırlık çalışmaları en iyi sonucu akşamüzeri ve aç karnına verir.

- Mutlu olun, stresten uzak durun. Stresin karın içi yağlanmayı arttırdığı kanıtlandı.

- Ne yediğinizi bilin ve mümkün olduğu kadar evde pişirilmiş ve hazırlanmış gıdalar tüketin. Örneğin hazır yoğurtların pek çoğunda kullanılan koruyucu maddeler zayıflama üzerinde olumlu etkisi olan probiyotikleri yok eder.

- Zayıflamanın zaman alan bir şey olduğunu unutmayın. Hızla verilen kilo hızla alınır. Öte yandan incelmek için spora ve bakıma zaman ayırmanız gerekir.

- Su içmenin önemini artık herkes biliyor. Soğuk hatta buzlu su için. Beden, suyu ısıtmak için fazladan yağ yakar.


- Yiyeceğe para harcayın. Ucuz yiyeceklerin çoğu kalori deposudur. Daha az kalorili bir yemeğe harcadığınız para sağlığınız ve güzelliğiniz için harcanmış demektir.

- Selülit giderici ve inceltici bakım ürünleri işe yarar ama düzenli kullanır ve iyi masaj yaparsanız... İyi ve düzenli masaj her durumda incelmek için yararlı.

- Boş kalori almayın, sizi doyurmayacak şeylerden uzak durun. Örneğin yüksek kalorili, şekerli bir meyve suyu yerine çikolata yiyin.

- Her yıl farklı bir maddenin yağ yaktığı öne sürülüyor. Bunların içinde sadece yeşil çayın bu tür bir özelliği olduğu kanıtlandı. Yeşil çay ve yeşil çay içeren içecekleri tüketin. Aktivin’in yeşil çay özü ve forma girmeyi kolaylaştıran maddeler içeren içeceklerinin kilo vermeyi kolaylaştırdığı iddia ediliyor. Farklı türleri farklı ihtiyaçlara cevap veren ürünün diğer içecekler yerine tüketilmesi öneriliyor.

-Kalsiyumun yağ yakımını hızlandırdığı biliniyor. O yüzden her öğünde mutlaka süt, yoğurt ya da peynir yiyin ama yağsız olanları tercih edin.

'Herkes Bu Eğitimlerin Peşinde!'

Ayşe Melek
Stargazete Cumartesi

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu haber toplam 4987 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim