• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 20 °C

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı-14.11.2015

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı-14.11.2015
Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı 14 Kasım 2015 tarihli ve 29532 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve kanunda belirtilen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esaslarına göre yapılacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik Belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek,

Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri ile birlikte bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

İlgililere duyurulur.

BİRİM/ANABİLİM DALI

UNVAN

ADET

NİTELİKLER

FEN FAKÜLTESİ

Fizikokimya

Profesör

1

Kimya bilim alanında doçentliğini almış olmak. Kompozit aktüatörler,hidrojeller ve faz değişim malzemeleri konusunda yayınları olmak.

Anorganik Kimya

Doçent

1

Kimya bilim alanında doçentliğini almış olmak. Orgonometalikkomplekslerin sentezi ve heterojen kataliz ile hidrojen eldesi konularında yayınları olmak.

İstatistiksel Bilgi Sistemleri

Doçent

1

İstatistik bilim alanında doçentliğini almış olmak. Üstel düzeltme yöntemleri ve Yazılım güvenirliği konularında çalışmalar yapmış olmak.

TIP FAKÜLTESİ

Acil Tıp

Profesör

1

Acil Tıp bilim alanında doçentliğini almış olmak. "Uluslararası düzeyde yapılan spor müsabakalarında tıbbi bakım konusunda deneyimli olmak ve sporcu yaralanmaları, hastalıkları konusunda yayını olmak.

Tıbbi Patoloji

Doçent

1

Tıbbi Patoloji bilim alanında doçentliğini almış olmak. Pulmonerpatoloji ile ilgili uluslararası yayınları ve deneyimi olmak.

Nükleer Tıp

Doçent

1

Nükleer Tıp bilim alanında doçentliğini almış olmak. Radyonüklidterapi-dozimetri alanında Avrupa Nükleer Tıp Derneği tarafından düzenlenmiş bir kursa katılmış ve sertifikaya sahip olmak.

10240/1-1

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2379 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim