• BIST 9524.59
  • Altın 2494.543
  • Dolar 32.5378
  • Euro 34.6868
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 17 °C
  • İzmir 16 °C

Dudakları sürekli büyüyor!

Dudakları sürekli büyüyor!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ziyaretinde görüp tedavisi için devreye girdiği, ender rastlanan ''damar toplanması'' hastalığı nedeniyle dudakları büyüyen,..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ziyaretinde görüp tedavisi için devreye girdiği, ender rastlanan ''damar toplanması'' hastalığı nedeniyle dudakları büyüyen küçük çocuğun sorununa Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çare aranacağı bildirildi.

İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bir yıldan bu yana Cuma Eroğlu'nun (9) sağlığına kavuşması için çalıştıklarını, bütün imkanların seferber edildiğini söyledi.

Ankara'daki Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesinde tedavisi sürdürülen ve 3 operasyon geçiren Cuma ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Kerkez, şöyle devam etti:

''Başbakanın talimatı ve Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in yakından ilgilenmesiyle Cuma'yı sağlığına kavuşturmaya yönelik hastanelerde operasyonlar gerçekleştirildi. Cuma'nın yeşil kartlı olan babası Mustafa'ya Ankara'ya her gidişinde Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla maddi destekte bulunuldu.

Bundan sonraki tedavi sürecinin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sürdürülmesi daha uygun görüldü. Vali Lekesiz'in de talimatıyla doktorlarla irtibata geçildi. Ağustos ayından itibaren artık Cuma'nın sorununa Hacettepe'de çare aranacak. Cuma'nın sağlığına kavuşması için gerekenleri yapıyor, tüm imkanları seferber ediyoruz.''

Kerkez, doktorların ilk öngörülerinin gerçekleştirilecek operasyonla Cuma'nın dudağında önce yüzde 30'luk bir düzelme sağlanacağı, ardından da olumlu yöndeki gelişmelerin düzeyinin artırılacağı yönünde olduğunu kaydetti.

-BABAYA İŞ İMKANI-
Bu arada, gündelik işlerde çalışan baba Mustafa Eroğlu'na da Vali Lekesiz'in talimatıyla devamlı bir iş bulunacağını vurgulayan Kerkez, bu konuda gerekli araştırmaları yapmaya başladıklarını söyledi.

Baba Eroğlu (36) ise eşi Birgül (35), çocukları Cuma, Gülfidan (10) ve Necat (13) ile iki odalı kiralık evde yaşadıklarını hatırlatarak, kendilerine sahip çıkan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

Yetkililerin ilgisi ve desteği sayesinde oğlunun sağlığına kavuşması umutlarının arttığını, bu nedenle büyük mutluluk duyduğunu ifade eden baba Eroğlu, ''Allah herkesten razı olsun. Oğlum, umarım Hacettepe Üniversitesi hastanesindeki ameliyatlar sayesinde sağlığına kavuşacak. Valimizin de talimatıyla bana iş bulunacak olması ayrı bir mutluluk. Bundan sonra her şey daha güzel olacak, kimseye muhtaç kalmadan yaşamımızı sürdüreceğiz'' diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2350 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim