• BIST 9685.43
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Ankara 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Bursa 27 °C
  • Antalya 29 °C
  • İzmir 27 °C

Dünyagöz İstanbul Dışına İlk Adımı İzmit ile Attı

Dünyagöz İstanbul Dışına İlk Adımı İzmit ile Attı
2010 Yılına Kadar 32 Şube Hedefi Koyup Yatırımlarıyla Dünyada En Büyük Göz Hastaneleri Zinciri Oluşturmayı Amaçlayan Dünyagöz Grubu, İstanbul Dışındaki İlk Merkezini İzmit'te Açtı.

2010 Yılına Kadar 32 Şube Hedefi Koyup Yatırımlarıyla Dünyada En Büyük Göz Hastaneleri Zinciri Oluşturmayı Amaçlayan Dünyagöz Grubu, İstanbul Dışındaki İlk Merkezini İzmit'te Açtı.

2010 yılına kadar 32 şube hedefi koyup yatırımlarıyla dünyada en büyük göz hastaneleri zinciri oluşturmayı amaçlayan Dünyagöz Grubu, İstanbul dışındaki ilk merkezini İzmit’te açtı.

Yurtdışında Berlin ve Amsterdam’daki klinikleriyle birlikte yurt içinde de Levent’teki merkez binasından sonra hizmete soktuğu Kadıköy Feneryolu, Etiler, Ataköy, Altunizade, Maltepe, Gaziosmanpaşa ve İzmit şubesiyle tam 10 kat büyüyerek toplamda 60 bin bin metrekareyi geçen Dünyagöz, böylece şimdiden dünyanın en büyük özel göz hastaneler grubu haline geldi.

YATIRIMLAR HIZLANDI: İzmit Dünyagöz’ün tüm Körfez Bölgesi’ne göz sağlığı hizmeti verecek kapasitede bir hastane olduğunu kaydeden Dünyagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, "Sektördeki 12’inci yılımızda, yurt dışından aldığımız kredi desteği ile yatırımlarımıza hız kazandırdık. Bilindiği gibi geçtiğimiz ocak ayında grubumuzun en büyük şubesi olan Etiler hastanemizi, başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete açtık. 40 milyon dolara mal olan Etiler hastanemizde hastalarımızın hayal edebileceği en kaliteli hizmet anlayışı onları bekliyor. İstanbul’da şu an içerisinde 8 şubede halkımıza göz sağlığı hizmeti veriyoruz. Ama şehir dışından gerek yakın çevremiz gerek ise Anadolu’dan bizlere ulaşmak isteyen hastalarımız var. Bunu göz ardı edemezdik ve yatırımlarımızı bu yönde şekillendirdik. Bu anlamda ilk merkezimizi İzmit’te hizmete açtık."

KALİTEYİ GETİRDİK: Dünyagöz’ün diğer merkezlerinde de olduğu gibi İzmit- Dünyagöz’de de gözün 19 ayrı branşında hizmet verdiğini kaydeden Başkan Eray Kapacıoğlu bu konuda da "Merkezde tüm tetkik ve tedaviler son teknoloji cihazlar kullanılarak gerçekleştiriliyor. 2000 m2 alan üzerine kurulu İzmit-Dünyagöz’de, 3 ameliyathane 12 hasta odası 8 muayene odası bulunuyor. Ayrıca günde 150 kişiye poliklinik hizmeti sağlayabilen hastanede günde 40 lazer ve genel göz ameliyatı da yapılabiliyor. Dünyagöz Hastaneleri’nde alışmış olunan deneyimli uzman hekim kadrosu ve çalışanlarının İzmit’te de vatandaşlarımıza da hizmet veriyor olması ise bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1884 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim