• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 20 °C

"Eskişehir Şehir Hastanesi iki yıl içinde onu tamamlanacak"

"Eskişehir Şehir Hastanesi iki yıl içinde onu tamamlanacak"
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Eskişehir Şehir Hastanesi'ni önümüzdeki birinci aşama ihale kabullerini tamamladık ve projeyi netleştirdik şimdi mevcut proje üzerinden 5 firmanın yeniden yarışma sürecini başlattık."

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İnşallah büyük önder Mustafa Atatürk'ün bu millete vasiyet olarak bıraktığı muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti olma hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz. Yeter ki ayrıştıran, çatıştıran olmayalım" dedi.

Müezzinoğlu, Eskişehir Devlet Hastanesi'nin bahçesinde, yaklaşık bin 500 sağlık çalışanıyla iftarda bir araya geldi. Müezzinoğlu, İslam coğrafyasında, son yıllarda, akan kanın ve gözyaşının her geçen gün arttığını, yürek burktuğunu belirterek, iftarda yapılan dualar neticesinde İslam ülkelerinde barışın ve adaletin olduğu günlerin yaşanmasını diledi.

Eskişehir'e sağlık hizmetlerini ve sağlık yatırımlarını değerlendirmek için geldiklerini söyleyen Müezzinoğlu, yaptıkları toplantılarda sağlık sorunlarının değerlendirdiklerini kaydetti.

Mutlulukların paylaşılarak büyüyeceğini vurgulayan Müezzinoğlu, "İnşallah bu ülke insanının sağlık hizmetleri sunumunda bugün geldiğimiz başarılı tabloyu çok daha iyi noktalara taşımayı Rabbim bizlere nasip etsin. Birlik ve beraberlik içinde bu ülkeye daha güzel hizmetler vermeyi yüce Rabbim bizlere nasip etsin. Bu ülkenin hemşireleri, ebeleri, ATT'leri, doktorları, hocaları, işçileriyiz. Dolayısıyla bu ülkeye ve bu millette borcumuz var" ifadesini kullandı.

Eskişehir'e yapılan yatırımlara değinen Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Eskişehir Şehir Hastanesi'ni önümüzdeki birinci aşama ihale kabullerini tamamladık ve projeyi netleştirdik şimdi mevcut proje üzerinden 5 firmanın yeniden yarışma sürecini başlattık. 2 ay içerisinde o süreci de tamamladığımız da, inşallah ihaleyi alan ve yüklenici firmayı da tespit ettiğimizde ekim-kasım gibi ümit ederim ki eylül gibi Eskişehir Şehir Hastanemizinde temelini atmak ve en geç iki yıl içinde onu tamamlayıp Eskişehirlilerin hizmetine sunmayı da inşallah başaracağız. Bu ülkenin yarınlarına güvenli bir şekilde yürümesini inşallah birlik ve beraberlik içinde başaracağız. Kimseyi dışlamadan herkesi kucaklayarak birlik ve beraberlik içinde milletçe bir olarak, birlik içinde olarak, birlikte güçlü olmanın imkanlarını değerlendirerek. İnşallah büyük önder Mustafa Atatürk'ün bu millete vasiyet olarak bıraktığı muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti olma hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz. Yeter ki ayrıştıran, çatıştıran olmayalım. Yeter ki fitneye, fesada yer vermeyelim. Birbirimizi daha çok severek güçleneceğimize emin olalım."

Konuşmasının ardından Müezzinoğlu, yemeğe katılan sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. 

Bu haber toplam 3354 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim