• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 23 °C
  • İzmir 25 °C

Evlenmeden önce seks olur mu?

Evlenmeden önce seks olur mu?
Bu devirde beraberliğiniz sırasında cinsel ilişki yaşamadan evlenmek mümkün mü hiç düşündünüz mü? “Kendiniz gibi olun’

“Kendiniz gibi olun’ Birçok kadın bunun mümkün olmadığına inanırken, geri kalanları da bazı durumlarda beraber olduğu erkekle cinsel deneyim yaşamadan evliliğe adım atmak konusunda ısrarcı davranıyor.

Uzmanlar bir erkekle uzun süreli bir beraberliğe girmek için öncelikle onunla sevişmeleri gerektiğini düşünen kadınları uyarıyor ve şöyle diyor: ‘Kendiniz gibi davrandığınızda sadece istemediğiniz birşeyi yapmamakla kalmaz aynı zamanda onun size daha çok bağlanmasını sağlarsınız’. Cosmotürk'ün haberine göre, kadınlar büyük bir yalana inanıyor Birçok kadın ciddi bir ilişki sürdürmenin yolunun yataktan geçtiğine inanıyor. Bu kadınlar sevdikleri adamla sevişmezlerse karşılarındaki erkeğin kendilerini sevmeyeceğini düşünüyor. Fakat uzmanlara göre bu koca bir yalan…

Cinsellik dürtüleri ve ihtiyaçlar söz konusu olduğunda kadınlar ve erkeklerin birbirinden çok farklı yaratıklar olduğunu görüyoruz. Kadınlar fiziksel ve duygusal anlamda bir erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılamasını beklerken genelde erkekler birçok kadının sadece bir ihtiyaçlarını karşılamasını bekliyor. Bir erkek doğası gereği cinselliğini salt içgüdülerinin egemenliği altında yaşarken kadın daha çok duygularına göre hareket ediyor.

‘Sevgi dolu bir evlilikte seks bağlılığı’
Çoğu zaman evlilik ve bağlılık odaklı ilişkiler yaşamak isteyen kadınla, cinselliğe düşkün erkeğin ortaklaşa olarak edeceği evlilik yemini: sevgi dolu bir evlilikte seks bağlılığı olabilir ne dersiniz?

‘Hayır’ın çekiciliği
Beraber olduğu bir insanla evlenmeden önce cinsellik yaşamak istemeyen bir kadın aslında bu kararı arkasında durabilirse sevdiği adamın gözünde kararlı ve istikrarlı bir duruşa sahip olur. Beraber olmak istediğinde ona ‘hayır’ diyen bir kadın erkeğe her zaman çok daha çekici ve güçlü gözükmüştür. Bu konuyu biraz düşününce bir kadının sadece kendisini hazır hissettiğinde sevdiği adamla sevişmesi, salt erkeğin hissettiklerine göre değil kendi isteklerini de göz önünde bulundurarak bir ilişkiye devam etmesi gerekiyor. Beraber olduğu kişiyle evlemeden önce cinsel ilişki yaşamak istemeyen kadın önce kendi kararına saygı duymalı daha sonra erkek arkadaşının kendisine saygı duymasını beklemelidir.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10028 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim