• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 22 °C

Göğüs estetiği için ölçü erkekten

Göğüs estetiği için ölçü erkekten
Doğru estetiği 'kalıcı, doğal ve az iz' olarak tanımlayan Prof. Dr. Sıdıka Kurul: Erkekler artık "Eşim 75 beden sutyen giyiyor, biraz daha büyük olsa, ilişkimiz daha da güzelleşecek" diyebiliyor...

İLERİ YAŞTA DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR
İleri yaşlarda meme ameliyatına daha çok ihtiyaç var ama 60'ın üzerindeki kadınlar, yaşları nedeniyle sorunlarını dile getiremiyorlar. Oysa ki vücut şekillendirme ihtiyacı, bu yaşlarda ortaya çıkar. Bu hastalarda ameliyatlar; estetik kaygıdan ziyade, yaşam kalitesini artırmak için yapılmalıdır.

KALICI OLMASI İÇİN SAĞLIKLI YAŞAM ŞART
Estetik ameliyat olanlar, yaptırdıkları operasyonların uzun süre dayanmasını istiyor. Fakat bu ameliyatlar ömür boyu kalıcı olamaz çünkü yerçekimi, estetiğin ömrünü kısaltır. Bu nedenlerle hastalarımızı daha çok vücut bakımına, spora, doğru beslenmeye, doğru sutyen kullanmaya, fizik tedaviye ve masaja yönlendiriyoruz. Ayrıca sigara içmemeleri konusunda uyarıyoruz. Bunlara dikkat ederlerse, ameliyatların ömrü uzayacaktır.

İZ EN FAZLA ANAHTAR DELİĞİ KADAR KALIR
Türkiye'de memeyi büyütmek için sıklıkla meme başını ve meme altı oluğunu, daha seyrek olarak da koltuk altını kullanıyoruz. Meme protezi, memenin altında değişik anatomik planlara konabilir; ben genellikle kasın arkasına koymayı tercih ediyorum. Çünkü diğer yöntemlerde yapay duruyor meme.

KENDİ YAĞI KULLANILABİLİR
Hastanın kendi yağı, özel bazı işlemlerden geçirildikten sonra, enjektörle meme arkasına verilerek meme büyütme işlemi yapılabilir. Bunun için öncelikle hastada yağ alınacak bölgenin olması gerekir.
İri/yağlı memelerde liposuction izin azalmasını sağlar. Meme istenen boyuta indirilebilir ve iz en fazla anahtar deliği kadardır.

GENİTAL BÖLGE ESTETİĞİ İÇİN GELEN KARARLIDIR!
Estetik ameliyatlarda en kararlı hastalar, genital bölge için gelen hastalardır. Bu grup; genellikle okumuş ve bu düşüncelerini uygulamaya geçirmeden önce uzun uzun araştırmış kişilerdir. Taleplerinin yerinde olması sebebiyle yapılan ameliyatlardan son derece memnun kalırlar.
yaşam koçuyuz.

Ameliyat öncesinde ve sonrasında hasta ile uzun süre konuşuyoruz, onun ne yapmak istediğini anlamaya çalışıyoruz. Bir plastik cerrah; aynı zamanda da psikologdur, yaşam koçudur. Çünkü insanlar plastik cerraha mutlu olmak için geliyorlar. İnsanın içinde bulunduğu psikolojiyi iyi anlayıp ona göre tavır almak ve çözüm üretmek; ameliyatın şeklini, başarısını ve hastanın memnuniyetini olumlu etkileyecektir. Hastanın kafasındaki imaj ile aynada gördüğü imajın birbiriyle uyumlu olması gerekiyor. Bunun için cerrahın hastayla bir psikolog, bir yaşam koçu gibi konuşması gerekiyor.

Yüzündeki kırışıklıklar nedeniyle gereksiz yere estetik isteyen hastalarım var. Fakat bedeninde istediği değişiklik için gereksiz yere gelen hastam neredeyse hiç yok!

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7739 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim