• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 15 °C

Güzel göğüsler için en etkili yöntemler

Güzel göğüsler için en etkili yöntemler
Pek çok kadın; güzel bir göğüs dekoltesine sahip olmayı hayal eder. Göğüslerini daha diri göstermek isteyenler; bazı yöntemlerle bunu başarabilir. İşte kendi kendinize uygulayabileceğiniz o yöntemler...

 

İKİŞER SANTİM KÜÇÜLTÜN
SUTYENİNİZİ DEĞİŞTİRİN

İri göğüsleri, yüksek teknolojiyle üretilmiş sutyenlerle bir beden küçültmek mümkün. Bu sutyenler, göğüsleri hem üstten hem alttan kavrıyor, orta bölgeden de saten bir bant gibi tutuyor. Böylece göğüsler, ezilmeden, tam da en güçlü olduğu noktalardan kontrol altına alınmış ve her biri yaklaşık olarak ikişer santim küçültülmüş oluyor. Sarkmalar içinse benzer yüksek teknolojiyle üretilen toparlayıcı sutyenler oldukça işe yarıyor.

SPORU İHMAL ETMEYİN!
Göğüslerinize dik ve dolgun bir görünüm kazandırmak için bu amaca hizmet eden egzersizler yapın. Tenis, yüzme, pilates ve yoga tam da bu bölgeye hizmet eden sporlar arasında... Bu sporlarla sırt ve göğüs kasları çalışıyor, duruşunuz dikleşiyor. Sırt dik durduğunda göğüsler de yukarı kalkıyor. Evde ya da ofiste yapabileceğiniz küçük egzersizler de var. Örneğin; küçük bir topu iki elinizin arasına sıkıştırın, dirsekleriniz dışa doğru bakarken 20 kere sıkıp bırakın. Bir başka hareket de, ellerinizi ve dirseklerinizi birleştirerek kollarınızı başınızın üzerine doğru 15 kez kaldırıp indirmek.

ENSTİTÜDEN DESTEK

Güzellik enstitülerinde, dekolte bölgesi, uzun bir süredir yüz bakımı uygulamalarına dahil ediliyor. Yapılan temizleme, masaj, peeling ve nemlendirme işlemi bölgeyi hem canlandırıyor, hem de hücre yenilenmesini destekleyerek daha genç görünmelerine yardımcı oluyor.

KİLO ALIP VERMEYİN!
Göğüs dokusu, oldukça yağlıdır. Kilo alıp vermek, yağ oranının artıp azalmasıyla ilgili olduğundan, bu bölgeyi direkt etkiler. Bu nedenle hızlı kilo vermekten kaçınmalısınız. Eğer diyet yapıyorsanız protein içeren gıdalar tüketin.

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10682 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2 3 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim