• BIST 8800.18
  • Altın 2238.004
  • Dolar 32.339
  • Euro 35.0904
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

Hacettepe Üniversitesi 39 Sözleşmeli Personel Alacak

Hacettepe Üniversitesi 39 Sözleşmeli Personel Alacak
Hacettepe Üniversitesi 39 Sözleşmeli Personel Alacak

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete’de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Hastaneleri’nde görevlendirmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır (8 Hemşire pozisyonu, 3 Programcı pozisyonu için ücretleri Özel Bütçeden, 17 Hemşire ve diğer pozisyonların ücretleri Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır).

KOD NO

UNVANI

KADRO SAYISI

KPSS PUAN TÜRÜ

ARANILAN NİTELİKLER

1

Hemşire

25

 

KPSSP3

Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak.

2

Diyetisyen

1

KPSSP3

Sağlık Bilimleri Fakültesinin Beslenme ve Diyetetik Bölümü ya da Beslenme ve Diyetetik Yüksekokullarının 4 yıllık lisans programından mezun olmak. 5 yıllık Klinik deneyimi sahibi olmak.(Nütrisyon Ünitesinde görev yapmak üzere)

3

Diyetisyen

1

KPSSP3

Sağlık Bilimleri Fakültesinin Beslenme ve Diyetetik Bölümü ya da Beslenme ve Diyetetik Yüksekokullarının 4 yıllık lisans programından mezun olmak. 

4

Sağlık Teknikeri

1

KPSSP93

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme (Radyoloji) Teknikerliği Bölümü 2 yıllık ön lisans mezunu olmak, bir Üniversite Hastanesinde Girişimsel Radyoloji “Non-Vasküler” alanında en az 1 yıl eğitim aldığına dair belge sahibi olmak ve “Siemens Axıom Artıs Zee Ceiling “kullanıcı eğitim sertifikasına sahip olmak, Radyoteknoloji

Eğitim sertifikasını almış olmak.(Radyoloji Anabilim Dalı, Girişimsel Radyoloji Non-Vasküler Ünitesi’nde görev yapmak üzere)

5

Sağlık Teknikeri

1

KPSSP93

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme (Radyoloji) Teknikerliği Bölümü 2 yıllık ön lisans mezunu olmak.

6

Sağlık Teknikeri

1

KPSSP93

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Bölümü 2 yıllık Ön Lisans mezunu olmak.

7

Sağlık Teknikeri

2

KPSSP93

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Bölümü 2 yıllık Ön Lisans mezunu olmak.

8

Sağlık Teknikeri

2

KPSSP93

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Patoloji

Laboratuvar Teknikleri Bölümü 2 yıllık Ön Lisans mezunu olmak.

9

Sağlık Teknikeri

1

KPSSP93

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi Bölümü 2 yıllık Ön Lisans mezunu olmak.

10

Gıda Teknikeri

1

KPSSP93

Meslek Yüksekokullarının Gıda Teknolojisi Bölümü 2 yıllık  Ön Lisans mezunu olmak. (Bebek Mutfağı’nda görev yapmak üzere)

11

Programcı

3

KPSSP93

Yükseköğretim kurumlarının bilgisayar programcılığı ile ilgili bölümlerinden Ön Lisans düzeyinde mezun olmak veya Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama ön lisans mezunu olmak koşuluyla bilgisayar programcılığı alanına ilişkin ders aldığını belgelendirmek veya bu alanda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak,

En az D düzeyinde YDS veya dengi İngilizce dil bilgisine sahip olmak.

                                 

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,      

2. Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş  veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

3. Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak,     

4. 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak,                    

5. 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel  olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

6. Alım yapılacak branşta belirlenen fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,

7. Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi  tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.

8. Başvuru yapacak adayların son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel  (657/4-B) olarak çalışmamış olmak, 

PROGRAMCI İÇİN İSTENEN EK ŞARTLAR

(1)Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizce dilinden en az (D) düzeyinde puan almış olmak veya YDS dışındaki İngilizce dil sınavlarında YDS (D) düzeyine eşdeğer puan almış olmak (ÖSYM’nin “Yabancı Dil Sınavları 

Eşdeğerlikleri ”de belirtilen sınavlar ve eşdeğer puanları kabul edilir.),

(2)Şartları uygun adayların KPSSP93 puanı sıralandıktan sonra ilan edilen pozisyon sayısının üç katı kadar aday sözlü sınava  tabi tutulacaktır. 

(3) Sözlü sınava katılacak adayların isim listesi, sınav tarih ve saati ile sınav yeri http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ adresinden ilan edilecektir. Sözlü sınav notu 70 puan ve üzerinde olanlar başarılı sayılacak ve en yüksek puandan  başlanarak yerleştirme yapılacaktır. Puanı eşitliği halinde  yaşı daha büyük olan adayın yerleştirmesi yapılır.                                

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ, ZAMANI ve YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

1. Lisans mezunları için 2016 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türüne, ön lisans mezunları için 2016 yılı KPSSP93 puan türüne bakılacaktır. Adayların başvurularını C Katı İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’ne nüfus cüzdanı ve fotokopisi, diplomalarının ve/ veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, 

KPSS sonuç belgesi (internet ortamında alınan sonuç belgesi yeterlidir), erkek adaylar için terhis belgesinin aslı  ve fotokopisi ile birlikte gazetedeki ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen yapmaları gerekmektedir.   Programcı pozisyonları için yukarıdaki belgelerin yanı sıra YDS sonuç belgesinin internet çıktısı veya eşdeğer dil belgesinin aslı ve fotokopisi, programlama dillerini bildiğini gösterir belgelerin aslı ve fotokopisi, MEB onaylı sertifika ile başvuracaksa sertifikanın aslı ve fotokopisi de gereklidir.  

2. Adayların posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

3. Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

4. Sonuçlar son başvuru tarihini takiben KPSS puan sıralaması dikkate alınarak en geç 7  iş günü içinde http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ web adresinde yayınlanacaktır.

5. Başarılı adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evrak, başvuru zamanı ve yeri ile  ilgili bilgilerin  http://www.hastane.hacettepe.edu.tr/ adresinden takip edilmesi gerekmektedir, adaylara yazılı  ya da sözlü ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

*Bu ilana başvurular resmi çalışma günlerinde ve mesai saatleri içerisinde (08:00-17:00) arasında kabul edilecektir.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6871 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim