• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Ankara 27 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 25 °C
  • Antalya 26 °C
  • İzmir 23 °C

Hastane masraflarını Erdoğan karşıladı!

Hastane masraflarını Erdoğan karşıladı!
Geçirdiği rahatsızlık sonucu görme yetisini kaybeden Mustafa Duman’ın 700 bin TL’lik hastane ve ameliyat masraflarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıladı.


Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 1990’lı yılların başında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle görme yetkisini tamamen kaybeden 43 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Mustafa Duman, yaklaşık 25 sene boyunca tedavi olmak için adeta kapı kapı dolaştı. Çalmadık kapı bırakmayan Mustafa Duman’ın durumunun bilgisini alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Duman’ın tedavisi ve ameliyat masrafları için gerekli olan yaklaşık 700 bin TL’yi üstlendi.

Ameliyat ve tedavisinin ardından çevresini görmeye başlayan Mustafa Duman’ın Çay mahallesindeki evine ilk ziyaretçileri AK Partili Sandıklı ilçe Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve beraberindeki heyet ziyaret etti. Ziyaret esnasında duygulanan Mustafa Duman, mutluluktan gözyaşlarına engel olamazken kendisinin görmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür etti.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ, YÜREĞİNİN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ’

Şimdi burada Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı uzun uzun anlatacak değilim. Onu anlatmaya ne kelimeler yeter, ne de ömrümüz... Çok fazla duygusal birisi olmamama rağmen duygulanmamak elde değil. Kendisinin ne kadar büyük bir insan olduğunu bir kez daha en yakından yaşamış oldum. Cumhurbaşkanımız gerçekten yüreği büyük ve çok kaliteli bir devlet adamı olduğunu bir kez daha gösterdi. Mustafa ağabeyimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Sandıklı halkımız adına saygıdeğer büyüğümüz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

 ‘DÜNYA GÖZÜYLE CUMHURBAŞKANIMIZI GÖRMEK İSTİYORUM’

Duygularını şu sözlerle aktaran Mustafa Duman, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Bilgisayar desteği ile Türkiye’de 8 kişiye yapılan operasyonlardan biriside bana nasip oldu. 25 senedir karanlıkta yaşıyordum, şükür şimdi görme yeteneğimi tekrar kazandım. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin her zaman arkasındayız. Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e de çok teşekkür ederim. Kendisi tedavimin her aşamasında yanımda oldu. Allah ondan da razı olsun. En büyük hayalim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ziyaret edip, dünya gözüyle onu görmektir” dedi. 

 

Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim