• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Ankara 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 17 °C

Hayatın kötü sürprizlerine Cigna Finans ile hazırlıklı olun

Hayatın kötü sürprizlerine Cigna Finans ile hazırlıklı olun
Olası risklere karşı sizi ve sevdiklerinizi güvence altına alan Cigna Finans sigorta ürünleri ile bugününüzü ve geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz.

Türkiye'nin en önemli bankaları arasında yer alan QNB Finansbank ile dünyanın önde gelen sigorta şirketleri arasında yer alan Cigna ortaklığında faaliyet gösteren Cigna Finans, bireysel ve kurumsal ihtiyaçlarınıza yönelik nitelikli sigorta hizmeti veriyor. Olası risklere karşı sizi ve sevdiklerinizi güvence altına alan Cigna Finans sigorta ürünleri ile bugününüzü ve geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz. Geniş hizmet ağı ile Türkiye'nin her yerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz sigorta şirketinin en çok tercih edilen sigorta ürünleri arasında  ferdi kaza sigortası yer alıyor.

Hayatın Olası Risklerine Karşı Önleminizi Cigna Finans ile Alın

Sigortalının iradesi dışında, aniden ortaya çıkan kazalarda meydana gelen; ölüm, sakat kalma vb. istenmeyen durumlara karşı sigortalıyı teminat altına alan poliçelere ferdi kaza sigortası adı veriliyor. Ferdi kaza sigortalarının çeşitliliği ile Cigna Finans "Ferdi kaza sigortası nedir?" sorusuna farklı cevaplar vermiş oluyor.

Cigna Finans'ın ferdi kaza sigortaları arasında yer alan;

► "Gülen Yüzler Ferdi Kaza Sigortası", sizi ve sevdiklerinizi olası kazalardaki ölüm ve sakatlanma risklerine karşı koruyor. Aynı zamanda diş sağlığı hizmetlerinden ücretsiz veya indirimli faydalanmanızı da sağlıyor.

► "İkisi Bir Arada Ferdi Kaza Sigortası" ile de ölüm ve sakatlanma riskine karşı teminatın yanı sıra göz ve diş sağlığı hizmetlerinden ücretsiz veya indirimli faydalanabilirsiniz.

Primlerinizi Teminat Altına Alan Sigorta Cigna Finans'ta

Hayatın sürprizlerine karşı sizi ve sevdiklerinizi teminat altına alırken olası risklerin gerçekleşmemesi durumunda primlerinizi "Primini Geri Ödeyen Kanser Korumalı Ferdi Kaza Sigortası" ile teminat altına alan Cigna Finans, sigorta anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyor.

"Ferdi kaza ne demek?" sorusuna bu sigorta ürünü ile "Riskler gerçekleşmediğinde primlerinizi geri ödeyen sigortadır." diyerek cevap vermiş oluyor. Kaza sonucu vefat veya sakat kalma risklerine karşı sizi ve sevdiklerinizi teminat altına alan bu sigorta çeşidi aynı zamanda kansere yakalanmanız durumunda toplu para ödemesi yapıyor. Sigorta süresinin sonunda olası riskler gerçekleşmediğinde bu sigorta ürünü için ödediğiniz primleri geri alabilirsiniz.

Cigna Finans Her İhtiyacınızda Yanınızda

Cigna Finans, ferdi kaza sigortası ürünleri ile sizi sadece kazalara karşı korumakla kalmıyor, ayrıca hayata dair tüm ihtiyaçlarınızda en büyük destekçiniz oluyor. Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası ile Cigna Finans ulaşım, ev tekstili, kuyum, giyim ve kuru temizleme hizmetlerinde yüzde 30'a varan indirimlerin yanı sıra klima, kombi ve araç bakımı hizmetlerinden de yılda bir kez ücretsiz olarak yararlanabilme avantajı sunuyor.

Siz de Cigna Finans'ın ferdi kaza sigortası ürünlerinden birini ya da birkaçını yaptırarak kendinizi ve sevdiklerinizi hayatın beklenmedik sürprizlerine karşı koruyun.

Bu haber toplam 6410 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim