• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

Implantcast, Türkiye'de hastane kurmayı hedefliyor

Implantcast, Türkiye'de hastane kurmayı hedefliyor
Önümüzdeki dönemde Türkiye'de sağlık alanında daha fazla yatırım yapma amacımız bulunuyor. Bu doğrultuda bir hastane projesi hedeflerimiz arasında ...

Türkiye'de genç ve dinamik bir kadroyla ve geniş bir bayi ağı ile hizmet verdiklerini belirten Implantcast Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Abra, "Hedefimiz, Implantcast'in sahip olduğu yüksek teknolojiye sahip, geniş ortopedik ürün yelpazesini, doğru ve güvenilir bir şekilde, hasta memnuniyetini en üst seviyede tutarak kullanıcıya sunmak. Firma olarak önümüzdeki dönemde Türkiye'de sağlık alanında daha fazla yatırım yapma amacımız bulunuyor. Bu doğrultuda bir hastane projesi hedeflerimiz arasında yer alıyor" dedi.

Implantcast GmbH'nin Avrupa'nın önde gelen ortopedik malzeme üreticilerinden biri olduğunun altını çizen Abra, bu yıl 24'üncü kuruluş yılını kutlayan Implantcast GmbH'in yaklaşık 12 bin metrekare üretim alanına sahip olduğunun bilgisini verdi. Şirketin tüm Ar-Ge faaliyetlerini, döküm, dövme, biyolojik kaplama, sterilizasyon, paketleme ile pazarlama ve satış işlemlerinin tamamını kendi bünyesinde gerçekleştirdiğine işaret eden Abra, firmanın 300 civarında çalışanı istihdam ettiğim aktardı.

2008'den bu yana Türkiye'de

Implantcast GmbH'in Türkiye'de başarıyla gerçekleştirilen sağlıkta dönüşüm politikalarını uzun süreden beri dikkatle izlediğini dile getiren Abra, bunun neticesinde firmanın Ağustos 2008'de Türkiye'de kurulan Implantcast Türkiye şirketiyle birlikte faaliyete geçme kararı aldığını hatırlattı. Implantcast olarak ortopedik tümör cerrahisi ve hastaya özel TIN-Seramik veya antibakteriyel gümüş kaplamalı 'custom made' protezlerin üretimi konusunda dünya çapında söz sahibi olduklarını vurgulayan Abra, şunları söyledi: "Diz ve kalça primer ile revizyon implantları, ortopedik tümör cerrahisi implantları, omuz, dirsek, parmak ve ayak bileği implanüan da dahil olmak üzere insan vücudunun tüm hareketli eklemler için gerekli olabilecek implantlan üretilebiliyor. Bu alanda Türkiye pazannda tüm eklem cerrahisinde kullanılan protezleri pazara sunmuş ilk firmayız. Implantcast olarak önceliğimiz hasta sağlığı. Bununla birlikte, uzun dayanıklılık süresi olan ürünlerin kullanılmasıyla devletin uzun dönemde sağlık harcamalarında daha avantajlı duruma gelmesi amacıyla, muadil ürünler ile aynı ödemeyi almayı göze alarak tüm piyasadaki ürünlerinde, maliyetleri çok daha fazla olmasına karşın sadece TIN ve gümüş kaplı özel ileri teknoloji ile üretilen ürünlerini Türkiye pazarına sunma karan almış bulunuyoruz."

Dünya

Bu haber toplam 8304 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim