• BIST 8733.32
  • Altın 2234.448
  • Dolar 32.3362
  • Euro 35.1042
  • Ankara 6 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 10 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 13 °C

İngiliz hastadan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teşekkür

İngiliz hastadan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teşekkür
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalça kırığı nedeniyle ameliyata alınan İngiliz hasta gördüğü ilgi ve yakınlığa teşekkür etti.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Alanya EAH) Acil Servisi’ne başvuran İngiliz vatandaşı Ge Frederıck Leo Morley kalça kırığı nedeniyle ameliyata alındı. Alanya EAH Ortopedi Uzmanı Dr. Enis Erbaş tarafından başarıyla gerçekleştirilen ameliyat sonrası İngiliz hastanın tedavisine 10 gün serviste devam edildi ve hasta tüm kontrolleri yapılarak şifa ile taburcu edildi.

Hasta Ge Frederıck Leo Morley’ı serviste tedavi gördüğü sırada Alanya EAH Başhekim Yardımcısı Oya Malbora Karadağ, Alanya EAH İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet Girgin ve Alanya EAH Uluslararası Hasta Koordinasyon Birimi Ekibi ziyaret ederek, geçmiş olsun dilekleri ilettiler ve almış olduğu sağlık hizmeti ile ilgili memnuniyetini sordular. Ziyaret sırasında duygularını ifade eden hasta Ge Frederıck Leo Morley ise bu süre zarfında kendisini evinde gibi hissettiğini, gördüğü ilgiden oldukça mutlu kaldığını belirtti. Ayrıca Morley "operasyon öncesinde çok tedirgindim. Ama benimle ilgilenen Uzm. Dr. Enis Erbaş bütün tedirginliğimi aldı. Ameliyatım çok iyi geçti. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.  Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalışan personeller de benimle çok ilgilendi. Kendimi adeta buraya ait hissettim. Türklerin misafirperverliğini her alanda olduğu gibi hastanede de hissediyoruz. Tedavim süresince gösterdikleri ilgiden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.

Her hastasının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Alanya EAH Ortopedi Uzmanı Dr. Enis Erbaş ise; "hastalarımızın yüzlerinin güldüğünü görmek biz hekimlerin bütün yorgunluğunu almaktadır. Umarım hastamız biran önce eski sağlığına kavuşur. İyi dilekleri için ayrıca kendisine teşekkür ederim. Bir hekim olarak bunları duymak beni çok mutlu etti” dedi. 

Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan "başarı bir ekip işi ve aynı zamanda çalışanların birbirleriyle uyumudur. Biz Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi olarak bunu yakaladığımıza inanıyorum. Uzm. Dr. Enis Erbaş’a bir yönetici olarak teşekkür ediyor, hastamız Ge Frederıck Leo Morley’a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6095 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim