• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Bursa 21 °C
  • Antalya 18 °C
  • İzmir 22 °C

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı-02.04.2016

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğü öğretim üyesi alım ilanı-02.04.2016
İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı 02 Nisan 2016 tarihli ve 29672 sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 Sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak aşağıda belirtilen bölümlere öğretim üyeleri alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. İlana başvuracakların ana sanat ve anabilim dallarını belirtir bir dilekçe ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) Öğretim Üyeliğine başvuran adayların bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan (Profesörlük için 6 takım, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik için 4 takım) dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruların Resmi Gazete yayım tarihinden itibaren 20.04.2016 tarihine kadar İstanbul Gelişim Üniversitesi ilgili Müdürlük/Dekanlıklara şahsen yapılması gerekmektedir. Posta ve internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmez.

Duyurulur.

Kadro detayları www.gelisim.edu.tr adresimizde bulunmaktadır.

Adres: Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sok.

No: 1   Avcılar/İstanbul - Tel:0 212 422 70 00

 

SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU

ALANI

ÖĞRETİM ÜYESİ

EK AÇIKLAMALAR

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Beslenme ve Diyetetik veya Aile Ekonomisi ve Beslenme Lisans mezunu olmak veya Yüksek Lisans veya Doktorasını Gıda, Gıda Hijyeni, Beslenme ve Diyetetik ya da Aile Ekonomisi bölümlerinde yapmış olmak ve Beslenme ve Diyetetik alanında çalışmalar yapmış olmak.

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Beslenme ve Diyetetik (İngilizce) Bölümü*

Beslenme ve Diyetetik veya Aile Ekonomisi ve Beslenme Türkçe ya da İngilizce Bölümlerden Lisans mezunu olmak veya Yüksek Lisans veya Doktorasını Gıda, Gıda Hijyeni, Beslenme ve Diyetetik ya da Aile Ekonomisi bölümlerinde yapmış olmak, Beslenme ve Diyetetik alanında çalışmalar yapmış olmak.

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Çocuk Gelişimi Bölümü

Çocuk Gelişimi veya Okul Öncesi Eğitimi Lisans mezunu olmak, Yüksek Lisans veya Doktorasını Çocuk Gelişimi veya Okul Öncesi Eğitimi ya da Psikoloji Bölümünde yapmış olmak ve Çocuk Gelişimi alanında çalışmalar yapmış olmak.

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Çocuk Gelişimi (İngilizce) Bölümü*

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor ya da Çocuk Gelişimi veya Okul Öncesi Eğitimi Türkçe ya da İngilizce Bölümü Lisans mezunu olmak, Yüksek Lisans veya Doktorasını Çocuk Gelişimi veya Okul Öncesi Eğitimi ya da Psikoloji Türkçe veya İngilizce Bölümünde yapmış olmak, Çocuk Gelişimi alanında çalışmalar yapmış olmak

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Ergoterapi Bölümü

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya ilgili alanda Doktorasını veya Doçentliğini almış olmak

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans mezunu olup, Yüksek Lisans veya Doktorasını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile ilgili alanlarda yapmış olmak.

4

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (İngilizce) Bölümü*

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü İngilizce Lisans mezunu olup, Yüksek Lisans veya Doktorasını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile ilgili alanlarda yapmış olmak

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Hemşirelik Bölümü

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya Hemşirelik Lisans mezunu olmak ve Yüksek Lisans veya Doktorasını Hemşirelik alanında yapmış olmak.

4

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Hemşirelik (İngilizce) Bölümü*

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya Hemşirelik Türkçe veya İngilizce Bölümü Lisans mezunu olmak ya da Yüksek Lisans veya Doktorasını Hemşirelik alanında yapmış olmak

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Sosyal Hizmetler Bölümü

Lisans mezunu olmak, Yüksek Lisans veya Doktorasını Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bölümü ya da Sosyoloji, Psikoloji, Felsefe Bölümlerinden birinde yapmış olmak.

3

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Sosyal Hizmetler (İngilizce) Bölümü*

İngilizce Bölümlerden Lisans mezunu olmak veya Yüksek Lisans veya Doktorasını Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bölümü ya da Sosyoloji, Psikoloji, Felsefe Bölümlerinden birinde yapmış olmak.

3

Yrd. Doç. - Doçent- Profesör

Sağlık Yönetimi Bölümü

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya Sağlık İdaresi, Sağlık Yönetimi veya İşletme Bölümlerinden birinde Lisans mezunu olmak,  Yüksek Lisans veya Doktorasını Sağlık Yönetimi veya İşletme alanında yapmış olmak.

4

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

Odyoloji Bölümü

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya Lisans mezunu olup, Yüksek Lisans veya Doktorasını Odyoloji ile ilgili alanlarda yapmış olmak.

4

Yrd. Doç. - Doçent - Profesör

 

(*): 23.03.2016 tarih ve 29662 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” uyarınca İngilizce ders verebiliyor olmak.

3066/1-1

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2445 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim