• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 17 °C

İzleme, Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı'na personel görevlendirmesi yapılacak

İzleme, Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı'na personel görevlendirmesi yapılacak
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından yeni kurulan İzleme, Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı'na personel görevlendirmesi yapılacak.

İzleme, Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı’na Personel Görevlendirilmesi

Sağlık Bakanlığı Bağlı Kuruluşları Hizmet Birimlerinin Görevleri ile Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 9. maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinde yer alan  “Sağlık kuruluşlarını ve hizmet sunumunu verimlilik açısından değerlendirmek, Bireysel ve yönetici performans kriterleri ve hedeflerini belirlemek ve değerlendirmek, Sağlık kuruluşlarında performansa dayalı ek ödeme uygulamalarını düzenlemek, izlemek ve değerlendirmek, Sağlık kuruluşlarında sunulan hizmetlerin süreçsel standartlara uygun hale getirilmesi için gerekli çalışmaları yapmak, koordinasyonu sağlamak ve denetlemek, Sağlık kuruluşları ve hizmetleriyle ilgili istatistikî çalışmaları yürütmek, analiz ve değerlendirme yapmak, Bilgi işlem, sağlık bilgi sistemleri ve iletişim teknolojileri ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek” hükümleri çerçevesinde Kurumumuz bünyesinde “İzleme, Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı” kurulmuştur.

Başkanlığımızda, bu süreçlerin çeşitli aşamalarında istihdam edilmek üzere; Bakanlığımıza bağlı kurum/kuruluşlarda halen 657 sayılı Kanunun 4/A maddesi kapsamında "memur" olarak görev yapan ve aşağıda nitelikleri belirtilen istekli personelin görevlendirilmesi düşünülmektedir.

Üniversitelerin İstatistik, Ekonometri, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Aktüerya Bilimleri, Sosyal Bilimler, Eğitim Bilimleri, Siyasal Bilimler, İktisadi ve İdari Bilimler, Sayısal Yöntemler bölüm mezunlarından tercihen istatistik programlarını (SPSS, SAS gibi) iyi derecede kullanabilen ve veri analizi yapabilen, Ofis programlarını (word, excel, powerpoint) ileri derecede kullanabilenler ile kurumlarında mühendis veya tekniker kadrolarında çalışan MS SQL veya Network izleme ve yönetim araçları, Microsoft Server işletim sistemi ve servisleri hakkında bilgi sahibi personelin ilan ekinde yer alan belgeleri hazırlayarak, şahsen veya e-posta ([email protected]) yoluyla Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İzleme, Ölçme ve Değerlendirme Kurum Başkan Yardımcılığı Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sok. No:4 Balgat/ANKARA adresindeki Başkanlığımıza başvurmaları gerekmektedir.

İrtibat için Tel: 0312 705 1458

İlgililere duyurulur.

 

Dilekçe için tıklayınız

Özgeçmiş için tıklayınız

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7687 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim