• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Bursa 13 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 15 °C

Kanser tedavisi için doğadan destek alın!

Kanser tedavisi için doğadan destek alın!
Her türlü derde derman olan bitkiler; kanser hastalığının tedavisinde de kullanılıyor. Organik çilek; tümörleri iyileştiriyor, papatya çayı ve yeşil çay bağışıklık sistemini güçlendiriyor, elma ...

BROKOLİYİ BUHARDA PİŞİRİP YİYİN!
Brokoli, içeriğindeki yüksek dozdaki sulforafaneden dolayı hastanın bağışıklık sistemini güçlendirerek, enfeksiyonlara karşı bariyer sağlayabilir. Buharda pişirilmesi gerekir.

KOMPOSTO YAPIN!
Bağışıklık sistemini güçlendiren diğer meyve ve sebzeler şöyledir: Nar, yaban mersini, çilek, ahududu, kırmızı erik, portakal, üzüm, kiraz, lahana, ıspanak, brüksel lahanası, brokoli, pancar, kırmızı acı biber, soğan, tahıl ve patlıcan... Bu meyve ve sebzelerin, etki durumuna göre; hastaya komposto şeklinde ya da çok steril şartlarda verilmesi tavsiye olunur.

BALGAM VE İSHALE ÇÖZÜM
Akciğer enfeksiyonlarında, balgamı sökmek için; altı adet soğan, altı adet limon ve iki baş doğranmış karaturbu buharda 45 dakika pişirin. Parçalayıp, süzüp içine bal ilave ederek hastanın her saat başı, bir çay kaşığı tüketmesini sağlayın. Böylece hasta rahatlar. Ayrıca pişirilmiş iki yumurtanın beyazı, nar kabuğu suyu ve kızılcık, hastada ilaca gerek kalmadan ishali durdurur.

MİKROPLARA KARŞI ZERDEÇAL
Zerdeçal, herpes simlex virüsünün (dudağı uçuklatan virüs) tedavisinde kullanılmıştır ve antiviral etkisi sayesinde kullanılması şiddetle tavsiye edilmektedir. Kırmızı portakalda bulunan astaxanthin pigmenti; antioksidan, anti enfeksiyon ve anti enflamatuar (iltihap önleyici ilaç) olarak da hastalara büyük yarar sağlar. Bayır turbunun özü olan, horseradishin genellikle idrar yolu enfeksiyonlarında, sinüzitte ve akciğer enfeksiyonlarında çok faydalıdır. Mısırlılar'dan beri tedavide kullanılan bayır turpunun yararı; deneylerle

 

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5584 defa okunmuştur
Haberin Devamı 1 2  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim