• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Bursa 20 °C
  • Antalya 22 °C
  • İzmir 24 °C

Karadeniz'in en büyük hastanesi açılıyor

Karadeniz'in en büyük hastanesi açılıyor
Medicana Sağlık Grubu'nun İstanbul ve Ankara'dan sonra Anadolu'daki ilk ve en büyük hastanesi olan Medicana Samsun Hastanesi, 8 Ağustos Pazartesi günü hasta kabulüne başlıyor.

2006 yılında büyüksağlıkyatırımlarını gerçekleştiren kurumlar arasında birinci sırada yer alan Medicana Sağlık Grubu, dünyanın sayılı özel sağlık yatırımlarından sayılan Medicana Internationalİstanbulve Medicana InternationalAnkaraHastaneleri ilehastanesayısını 7'ye çıkarttı. Türkiye'nin diğer illerinde de açılması planlanan Medicana Hastanelerinin 8.'si Medicana Samsun Hastanesi 8 Ağustos Pazartesi günü hizmete giriyor.

En son tıp teknolojisi ve konforuyla donatılan Karadeniz'in en büyük özel hastanesi Medicana Samsun Hastanesi, bölge iller ve çevre ülkelere, Türkiye'nin alanlarındaki uzman doktorlarıyla en üst düzeyde sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyor. Kuruluşundan beri, sadece Samsun'a değil, bölge iller ve çevre ülkeleri göz önünde tutularak hayata geçirilen bu proje, Karadeniz Bölgesi'nde "sağlık turizmi"nin öncüsü olmayı hedefliyor.

70 milyon dolarlık yatırım değeri bulunan Medicana Samsun Hastanesi, Karadeniz Bölgesi'nin sağlık üssü olarak planlanırken bölge ülkelerinin de sağlık ihtiyacına cevap verecek şekilde hazırlandı. 30 bin metrekare kapalı alanda 220 yatak kapasitesi ile bölgenin en büyük özel hastanesi olarak planlanan Medicana Samsun Hastanesi, en son teknolojik imkanlar, konforlu ve hasta mahremiyetini ön planda tutan tedavi mekanları, deneyimli ve başarıları ispat edilmiş hekim kadrosu ile uluslararası sağlık hizmeti sunmaya hazır. SGK ile her branşta yapılan anlaşmalar sayesinde uluslararası kalitede hizmeti, en son teknolojik imkanlarla, konforlu mekanlarda, güler yüzle, çevre özel hastaneleriyle benzer fiyatta sunma üstünlüğüne sahip.

Gerektiğinde tüm odaları ara yoğun bakım ve acil olmak üzere sağlık alanına dönüştürülebilecek alt yapıya salip olan ve tamamen akıllı bina teknoloji ile inşa edilen Medicana Samsun Hastanesi'nde tüm ameliyatların yapılabileceği en son teknolojiyle donatılan 8 ameliyathane ve 4 ayrı yoğun bakımda toplam 73 yoğun bakım yatağı bulunuyor.

Medicana Samsun Hastanesi, en son tıp teknoloji ve konforuyla donatılan Karadeniz'in en büyük hastanesi olarak, sadece Samsun'a değil, tüm Karadeniz ve Orta Anadolu Bölgeleriyle birlikte çevre ülkelerden gelecek yabancı hastalara hizmet verecek. Parkinson cerrahisi merkezi, kemik iliği nakil merkezi,kansermerkezi, transplantasyon merkezi, kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi merkezi, ortopedi ve travmatoloji merkezi gibi son derece önemli bölümleri ve en son teknolojik donanımı bünyesinde barındıran Medicana Samsun Hastanesi, sadece Karadeniz Bölgesi'nin değil Türkiye'nin önemli özel sağlık kuruluşları arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5084 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim