• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 15 °C
  • Antalya 19 °C
  • İzmir 16 °C

Kılıçdaroğlu: Sosyal yardımları kesmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu: Sosyal yardımları kesmeyeceğiz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde sosyal yardımların hiçbirisini kesmeyeceklerini, tam tersine yardımları en az iki katına çıkaracaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Allah'ın izniyle Başbakan olup, Türkiye'nin sorunlarını çözeceğini belirterek, kararlılıkla adım adım iktidara yürüdüklerini vurguladı.

Eskişehir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçdaroğlu, "Eskişehir ile bütün Türkiye gurur duyuyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'i yaşanacak bir kent haline getirdi. Eskişehir'i bir dünya markası haline getiren Yılmaz Hocamız. O nedenle onunla ne kadar övünsek azdır. Diyorlar ya 'CHP ne yaptı?', ne yaptığımızı görmek istiyorsan gel Eskişehir'e kardeşim, görürsün ne yaptığımızı" diye konuştu.

'Sosyal yardımların hiçbirisini kesmeyeceğiz'

"CHP, iktidara gelirse sosyal yardımları kesecek" diye bir propagandanın yapıldığını anlatan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Niye keselim? 77 milyon yurttaşım duysun. Asla sosyal yardımların hiçbirisini kesmeyeceğiz, tam tersine CHP iktidarında sosyal yardımları en az iki katına çıkartacağız."

"CHP iktidarında hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz"

Bülent Ecevit'in "Ne ezen, ne ezilen. İnsanca hakça bir düzen" sözünü anımsatan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"İnsanca ve hakça bir düzeni kuracağız. CHP iktidarında hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. İnancı, kimliği, yaşam tarzı ne olursa olsun, bütün vatandaşlarımı kucaklayacağım. Yeni bir anlayışı siyasete getireceğim herkesi kucaklayan. Bu ülkede bahar estireceğim, bu ülkeye bereketi getireceğim. Aç ve açıkta kimsenin kalmaması için mücadele edeceğiz. Her evde bereket, her evde huzur olacak. Hiçbir vatandaşımı 'sen bizim partiden değilsin' diye suçlamayacağım, ötekileştirmeyeceğim, 77 milyonu baş tacı yapacağım."

"Hiç kimsenin yaşam tarzıyla uğraşmayacağız"

"CHP iktidara gelirse herkesin yaşam tarzıyla uğraşacak" şeklinde propaganda yapıldığını iddia eden Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyeceklerini belirtti. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"77 milyon yurttaşım duysun, Mısır'daki sağır sultan da duysun. Kılıçdaroğlu olarak, Türkiye'ye sesleniyorum, tüm mütedeyyin kardeşlerime sesleniyorum. Hiç kimsenin yaşam tarzıyla uğraşmayacağız. Hiç kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyeceğiz. "

Bu haber toplam 2114 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim