• BIST 9814.19
  • Altın 2494.399
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.4531
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Bursa 23 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 28 °C

Kilo alan vekiller 'Akupunktur'a gidiyor

Kilo alan vekiller 'Akupunktur'a gidiyor
Faruk Çelik, Mustafa Şentop ve Nükhet Hotar gibi çok sayıda vekil, zayıflamak için akupunktura gidiyor.

Yücel Kayaoğlu ANKARA

Hareketsiz yaşam ve düzensiz beslenme ile ortaya çıkan fazla kilolarından kurtulmak isteyen siyasetçiler seçim öncesi akupunktur yöntemine başvurdu. Ankara'da bir akupunktur merkezinde birçok siyasetçi ve bürokrat zayıflamak için sıraya girdi.

Bu yönteme başvuranlar arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop ve Nükhet Hotar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, AK Parti Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Gülay Samancı, Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Baloğlu, Ağrı Milletvekili Fatma Kotan, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu gibi isimler bulunuyor.

Çok sayıda bürokrat da akupunktur yöntemi ile zayıflama yolunu tercih edenlerden. Siyasetçiler ve bürokratlardan bazıları ise sigarayı bırakmak için akupunktur yöntemine başvuruyor. Ankara'daki merkezin başında bulunan alternatif tıp uzmanı Doktar Ali Sezen, uzun yıllar Uzakdoğu'da alternatif tıp eğitimi almış bir isim.

Geçmişte, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal, eski Başbakan Tansu Çiller ve TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk gibi isimler de akupunktur yöntemi ile zayıflamak için bu merkeze gelmişti. Akupunktur tedavisi ile bir ayda 15 kiloya kadar kilo kaybı olabiliyor.

Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Bitki Ansiklopedisinde ve haberlerde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır, uzmana danışmadan bilinçsiz kullanımda ilaçlarla etkileşime girerek ciddi yan etkiler oluşturabilir, başka bir hastalığı tetikleyebilir veya bir organınıza zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili durumlarda lütfen uzman bir doktora danışınız. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan ve doktorlara soru gönderen kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4052 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim