• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Bursa 19 °C
  • Antalya 21 °C
  • İzmir 21 °C

Klinik Araştırmalar Şube Müdürlüğü-Elektronik Ortamda Evrak Kabulü

Klinik Araştırmalar Şube Müdürlüğü-Elektronik Ortamda Evrak Kabulü
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü'nce "Klinik Araştırmalar Şube Müdürlüğü-Elektronik Ortamda Evrak Kabulü" konulu duyuru yayımlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü'nce "Klinik Araştırmalar Şube Müdürlüğü-Elektronik Ortamda Evrak Kabulü" konulu duyuru yayımlanmıştır.

 

Klinik Araştırmalar Şube Müdürlüğü-Elektronik Ortamda Evrak Kabulü
 

Bilindiği üzere Genel Müdürlüğümüzün hizmetlerinin verimliliğini, kalitesinin ölçülebilirliğini ve denetlenebilirliğini arttırmak için kullanılan programlara veri tabanı oluşturmak amacıyla Genel Müdürlüğümüz bünyesinde elektronik başvurular alınmaya başlanmıştır.

Bu kapsamda Klinik Araştırma Şube Müdürlüğü'ne yapılacak olan firma başvuruları,  Üniversite, Akademik Amaçlı ve/veya Uzmanlık Tezi olarak yapılacak olan Klinik Araştırma başvuruları elektronik olarak kabul edilmeye başlanmıştır. 

Bu düzenlemeyle birlikte başvurular bu güne dek süregeldiği şekilde yapılacak olup, sunulan tüm dokümanlar ayrıca elektronik olarak da İEGM2007 sistemine yüklenecektir. Başvurular hem basılı hem de elektronik olarak yapılacaktır, aksi halde başvuru iade edilecektir. 
 
Söz konusu başvurular;
 
Güncel Formlar ve Üst Yazı Örnekleri kullanılarak hazırlanmalıdır. Bu şekilde hazırlanan belgeler ortalama sayfa boyutu 75 kb geçmeyecek şekilde,
 
* Taranan dökümanlar okunaklı,
* Arama yapılabilir (Searchable PDF),
* Basılı olarak sunulan evraklarla elektronik ortamda sunulan evraklar aynı olacak şekilde,  (Başvuru dosyası/klasörü içerisinde basılı olarak sunulan evrakların tamamının elektronik ortamda sunulması, imza bulunan evrakların elektronik ortamda da bulunması gerekmektedir.)
 
"PDF" formatına dönüştürülüp CD ortamına aktarılacaktır. CD içeriğinin nasıl hazırlanacağı konusunda aşağıdaki tabloda verilen talimatları uygulamanız gerekmektedir.
 
* Elektronik başvuruda eklenecek pdf dosyalarının isimleri Türkçe karakter ve boşluk içermeyecek şekilde   olmalıdır.
* Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşılabilir.
 
Üst yazıda “İEGM’ye gönderilen evraklar ile sistemden eklenen dökümanlarını birebir aynı olduğunu taahhüt ederim.” yazısı imzadan hemen önce gelecek şekilde bulunmalıdır. Taahhütname bulunmayan evraklar İADE edilecektir.
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2820 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim