• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Bursa 2 °C
  • Antalya 13 °C
  • İzmir 7 °C

KPSS–2017/5 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı hakkında duyuru

KPSS–2017/5 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı hakkında duyuru
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından KPSS–2017/5 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı hakkında duyuru yayımlandı.

KPSS–2017/5 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Hakkında Duyuru

KPSS–2017/5 sonucuna göre Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarına yerleşen adayların,28.06.2017 tarihinden itibaren www.yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde bulunan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden 3 nüsha olarak dolduracakları “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu”  fotoğraf yapıştırıp kendileri imzaladıktan sonra, bulundukları ildeki il sağlık müdürlüğü, halk sağlığı müdürlüğü veya genel sekreterlik yetkililerine onaylatarak  03.07.2017 günü saat 17.00’ e kadar  aşağıda belirtilen birimlere yerleştirme sonuç belgesinin internet çıktısını göstermek suretiyle dosya içinde şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Şahsen teslim edemeyecek durumda olanlar noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile formlarını teslim edebilecektir. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacak, belgelerin vaktinde teslim edilmemesi halinde sorumluluk başvuru sahibine ait olacaktır.

2. Sağlık Bakanlığı  taşra teşkilatına ait sağlık teknikeri ve sağlık teknisyeni pozisyonlarına yerleşenlerin,bulundukları ildeki il sağlık müdürlüğüne,

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu taşra teşkilatına ait ebe, hemşire, sağlık teknikeri ve sağlık teknisyeni pozisyonlarına yerleşenlerin, bulundukları ildeki halk sağlığı müdürlüğüne,

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu  taşra teşkilatına ait çocuk gelişimcisi, dil ve konuşma terapisti, diyetisyen, ebe, fizyoterapist, hemşire,  iş ve uğraşı terapisti (ergoterapist), odyolog, perfüzyonist, psikolog, sağlık fizikçisi, sağlık teknikeri ve sağlık teknisyeni pozisyonlarına yerleşenlerin, bulundukları ildeki kamu hastaneleri birliği genel sekreterliklerine,

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarını yukarıda belirtilen şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.

3.  Atama işlemine başlanabilmesi için güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarının Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden doldurulması ve belirtilen süre içinde teslim edilmesi zorunludur.

4. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işlemleri tamamlandıktan sonra atama işlemlerine ilişkin detaylı duyuru www.yhgm.saglik.gov.tr, www.thsk.gov.tr ve www.tkhk.gov.tr internet adreslerinden yapılacaktır.

GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 2017/5 SONUCU SAĞLIK BAKANLIĞI, TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU VE TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ POZİSYONLARINA YERLEŞENLERİN GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI FORMUNU DOLDURABİLMELERİ İÇİN ÖNCELİKLE PBS ANA SAYFASINDA YER ALAN KULLANICI İŞLEMLERİ KISMINDAN PBS'YE ÜYE OLMALARI VE DAHA SONRA KURA BAŞVURU VE TAKİP İŞLEMLERİ KISMINDAN GİRİŞ YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

 

Sağlık Aktüel - www.saglikaktuel.com

saglikaktuellogo-001.png

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Sağlık Aktüel’e (www.saglikaktuel.com) aittir.  www.saglikaktuel.com biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10401 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim