• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 20 °C

Kuzey Irak'a Türk doktorlardan güzellik operasyonu

Kuzey Irak'a Türk doktorlardan güzellik operasyonu
İstanbul’da iki şubesi olan Este World, Erbil’de de şube açıyor. Lazer epilasyondan saç ekimine, her türlü plastik cerrahi operasyondan cilt bakımına kadar estetikle ilgili her konuda hizmet verecek ’Erbil Este Worl’de Türk hekimler ve uzmanlar hizmet ver

İstanbul’da iki şubesi olan Este World, Erbil’de de şube açıyor. Lazer epilasyondan saç ekimine, her türlü plastik cerrahi operasyondan cilt bakımına kadar estetikle ilgili her konuda hizmet verecek ’Erbil Este Worl’de Türk hekimler ve uzmanlar hizmet verecek.

SAVAŞ ve terörle hafızalarımıza yer eden Kuzey Irak’a şimdi de ’Estetik ve Güzellik Merkezi’ açıyoruz. Halen İstanbul’da Bahçelievler ve Altunizade’de iki şubesi bulunan estetik ve güzellik merkezi Este World üçüncü şubesini Erbil’de açıyor. Binası kiralanan ve yatırımı başlayan Erbil Şubesi’nin 1 milyon dolarlık bir yatırım olacağını söyleyen Este World Medikal Direktörü Servet Terziler "Binamız 3 Katlı ve yeterince büyük. Hedefimiz hızla gelişen ve zenginleşen Kuzey Irak’ın kadınlarına ve erkeklerine estetik çözümler sunmak. Lazer Epilasyondan saç ekimine, her türlü plastik cerrahi operasyondan cilt bakımına kadar, estetikle ilgili A’dan Z’ye her konuda hizmet vereceğiz" dedi.

Erbil, Dubai olabilir

Erbil’de güzellik ve estetik merkezi bulunmadığını söyleyen Servet Terziler şöyle konuştu: "Kuzey Irak’la ilgili kafamızda pek olumlu bir imaj yok. Ancak bölgeyi ziyaretimizde çok farklı tabloyla karşılaştık. Güneyden bağımsız, hızla gelişen, müthiş bir altyapı ve inşaat seferberliğinin yapıldığı bölgede çok büyük fırsatlar var. Beş yıldızlı otel inşaatları hızla sürüyor. Villalarda yaşayan insanların sayısı hızla artıyor. Petrol rezervleri ülkenin gelişimi için harcanıyor ve birkaç yol sonra karşımıza bir Dubai daha çıkacak. Uluslararası çok sayıda firma bu bölgede yatırım yapıyor. Markalar yeni yeni adım atıyorlar. Biz de Este World’u oraya taşımaya karar verdik" dedi.

Barzani’nin bacanağına saç

Yakın zamanda Bahçelievler’deki Este World’de Barzani’nin bacanağına saç ekimi yaptıklarını söyleyen Servet Terziler şöyle konuştu: "Kuzey Irak’ta güzellik ve estetik hizmeti veren bir kuruluş yok. Bölge insanının estetik konusunda büyük bir ihtiyaç içinde olduğunu tespit ettik. Erbil’in en büyük caddesinde 3 katlı büyük bir binayı kiraladık. İç dekorasyon çalışmalarına başladık. 2009 Şubat ayında Este World’un 3’üncü şubesini Erbil’de açacağız" diye konuştu.

Güvenlik kalıcı

ABD’nin bölgeden çekilmesi durumunda iç savaş ihtimalinin de olmayacağını söyleyen Servet Terziler, "Kuzey Irak’a savaş sıçrar mı? diye endişe edenler de var. Ancak biz bizzat gördük ki ABD orada tüm güvenliği en üst düzeyde sağlamış. ABD ayrıca bölgede tüm dengeleri kurmadan, güvenliği tam sağlamadan ayrılmayacak. Biz güvenlikle ilgili gelecekte de bir risk görmüyoruz. Orada çok başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Yakın zamanda bölgede gelişme potansiyeli yüksek bir başka şehirde ikinci şubemizi bile açabiliriz. Bölgede Türk doktorlarına müthiş bir hayranlık ve güven var" dedi.

Hangi alanlarda hizmet verilecek

Cilt bakımı (Kadın ve erkekler için)
Saç mezoterapisi, saç ekimi
ETG, MLS, ozon terapi
Plastik cerrahi (Göğüs, yüz, vücut)
Vücüt bakımı
En son teknolojiyle lazer epilasyon


Bu haber toplam 2038 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim