• BIST 9431.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Bursa 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • İzmir 20 °C

Manisa'da Doktorlar Biraraya Gelip Özel Hastane Kurdu

Manisa'da Doktorlar Biraraya Gelip Özel Hastane Kurdu
Manisa'da biraraya gelen altı doktor, 10 milyon YTL harcayarak, dokuz kattan oluşan 31 yataklı özel bir hastane kurdu. 2006 yılında temeli atılan Özel Sekiz Eylül Hastanesi'nin resmî işlemleri tamamlandı.

Manisa'da biraraya gelen altı doktor, 10 milyon YTL harcayarak, dokuz kattan oluşan 31 yataklı özel bir hastane kurdu. 2006 yılında temeli atılan Özel Sekiz Eylül Hastanesi'nin resmî işlemleri tamamlandı.

Yakında hasta kabulüne başlayacak hastane, son teknoloji tıbbi cihazlarla donatıldı. Sporcu sağlık merkezinin de bulunduğu hastanede, Vestel Manisaporlu futbolculara ücretsiz sağlık hizmeti verilecek.

İstasyon ile Manisa Devlet Hastanesi kavşağında bulunan Özel Sekiz Eylül Hastanesi'nin kurucuları, bir basın toplantısıyla kurumu tanıttı. Hastanenin ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. İbrahim Karataş, "Hastanemiz, bütün branşlarda uzman tıp personeli ve yüksek teknoloji altyapısıyla hizmet vermeye başlayacak." dedi. Altı ortağın biraraya gelmesiyle kurulduğunu belirten Op. Dr. Karataş, branşlarında başarılı doktorların da kurucular arasında yer aldığını söyledi. Karataş, "Hastanemizde kullanılacak yüksek teknoloji cihazlar, teşhis ve tedavide başarıyı yükselteceği gibi hastalarımızın sağlık hizmetlerini konforlu bir ortamda almasını da sağlayacak." şeklinde konuştu. Ortaklardan olan KBB uzmanı Başhekim Op. Dr. Mustafa Gürcan da amaçlarının güler yüz ve ileri hizmet anlayışıyla insanlara layık oldukları hizmeti verebilmek olduğunu söyledi. Başhekim Gürcan, tek ya da çift yataklı servis odalarıyla hastaların ve refakatçilerin de rahatının düşünüldüğünü, hasta odalarında tuvalet, banyo, buzdolabı, televizyon ve uydu alıcısı bulunduğunu aktardı. Gürcan, poliklinik muayeneleri için 23 888 23 numaralı telefondan veya www.sekizeylulhastanesi.com adresinden randevu alınabileceğini sözlerine ekledi.

Hastanede hizmet verilecek braşlar şunlar: Acil servis ve cankurtaran, anesteziyoloji ve reanimasyon, beyin ve sinir cerrahisi, biyokimya, cildiye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, yenidoğan yoğun bakımı, dahiliye, beslenme ve diyet, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi ve genel yoğun bakım, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kalp damar cerrahisi ve yoğun bakım, kardiyoloji, anjiyografi ve koroner yoğun bakım, kulak burun boğaz hastalıkları, ortopedi ve travmataloji, radyoloji, ürüloji ve laboratuvar hizmetleri.

Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Sağlık Aktüel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0216) 606 17 18 - (0224) 334 1 335 | Faks : (0216) 606 17 19 | Haber Yazılımı: CM Bilişim